ŠKORO SE OBRATIO BIRAČIMA: / 'Bila je ovo prljava kampanja, ali ja ovo smatram pobjedom Domovinskog pokreta'

Image
5.7.2020.
23:30
VOYO logo

Miroslav Škoro obraća se javnosti nakon objavljenih rezultata izbora, nakon prebrojavanja glasova s većine biračkih mjesta.

"Zahvala svim biračima koji su izašli na izbore, svim volonterima i svima koji su radili na ovoj našoj kampanji. Ta kampanja je bila vrlo kratka i vrlo prljava i cijeloj toj pričli možemo biti sretni da smo nakon 50 dana postojanja Domovinskog pokreta uspjeli napraviti treći rezultat u Hrvatskoj", rekao je Škoro i dobio aplauz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski sabor tim brojkama neće više nikada biti i da će se čuti puno više različitih mišljenja. Kampanja i sve što se događalo dogodilo se u atmosferi straha, do te mjere da su bile i određene neregularne radnje.

Mi ćemo se u Saboru zalagati za nužne reforme koje narod traži i treba. Nažalost u toj atmosferi straha i neizvjesnosti, niti 50 posto birača je izašlo na ove izbore i to samo po sebi govori sve o ovim izborima. Međutim, valjda poštivati odluku birača, valja uzdignuti glavu i činiti se što se može da u vrijeme pred nama koje neće biti lako svi pokušamo učiniti lakšim za građane. Budućnost je pred Domovinskim pokretom, ja smatram da je ovo pobjeda pokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova politička opcija pravu će snagu pokazati na lokalnim izborima koji slijede za godinu dana. Zahvaljujem svima i čestitam svima s lista Domovinskog pokreta koji su ušli u Sabor. Budite sigurni da ćemo biti u korist s onima kojima ćemo biti u koaliciji i koje ćemo slušati, a to je hrvatski narod. Hvala", zaključio je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike