UŽAS U ZET-OVOM TRAMVAJU: / Netko je kamenom razbio prozor i pogodio putnika u glavu; Hitno su ga odveli na kirurgiju

Image
Foto: Ilustracija/Sanjin Strukić/Pixsell

Jedan je putnik ostao krvave glave nakon što je netko bacio nepoznati predmet, vjerojatno kamen i pritom razbio staklo na tramvaju broj 15

9.2.2020.
17:47
Ilustracija/Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Prava drama dogodila se danas iza podneva u tramvaju ZET-a i to na tramvajskoj stanici Gračanske stube, u podsljemenskoj zoni u Gračanima. Jedan putnik ostao je krvave glave nakon što je netko bacio nepoznati predmet, vjerojatno kamen i pritom razbio staklo na tramvaju broj 15, potvrdila je policija za 24sata.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Incident se zbio na stanici Gračanske stube

Kako kažu iz policije, čovjek je ozlijeđen prilikom pucanja stakla jer se nalazio u blizini prozora. Ozlijeđeni putnik zaprimljen je na hitni kirurški prijam na Rebru, doznaje 24sata. Neslužbene informacije kažu da je Hitna služba prvo zaprimila poziv da je muškarac ozlijeđen u pucnjavi, no ispostavilo se da je riječ o kamenu koji je završio u prozoru tramvaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muškarac koji je sjedio na sjedištu ispod razbijenog prozora uhvatio se za glavu. Imao je posjeklinu na tjemenu, ako sam dobro shvatila. Odvela ga je hitna, a došla je i policija. Pretražili su cijeli tramvaj, ali nisu našli ni kamen ni čahuru. Nemam pojma što je razbilo prozor", kazala je vozačica tramvaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo