TAXI NIKAD JEFTINIJI: / Zagrepčanima od danas smanjuju cijene za 25 posto

Image

Šest mjeseci nakon ulaska na tržište taksi prijevoza u Zagrebu, Uber je odlučio sniziti cijene taksi usluga. Tako će od utorka prijevoz Uberom biti jeftiniji 25 posto, javlja Večernji list.

25.4.2016.
21:42
VOYO logo

Na primjer, vožnja od Glavnog kolodvora do Jaruna od sutra će koštati 30 kuna što je 10 kuna jeftinije od dosadašnje cijene. Prosječna cijena ostalih taxi prijevoznika na toj relaciji 46 kuna.

Smanjena cijena korisna je za obje strane

"Glavni cilj Ubera je osigurati ljudima jednostavnu, sigurnu i povoljnu opciju kretanja kroz grad samo pritiskom jedne tipke na telefonu. Uz ove promjene, vjerujemo da će sve više ljudi na području Zagreba ostaviti svoj automobil kod kuće i koristiti Uber kako bi došli do željenog odredišta", istaknuo je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Uberu kažu da promjena cijena može biti korisna i za vozače-partnere koji žele smanjiti vrijeme čekanja između vožnji te skratiti putovanje do polazišne lokacija putnika.

"Iskustva sa snižavanjem cijena dosad su bila pozitivna, navode u Uberu. Primjerice u New Yorku cijene su kroz godine smanjene za 30 posto, a istovremeno je zarada partnera-vozača skočila za 50 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo