RTL VAS DARUJE / Uz 'Kralja lavova' do atraktivnih poklona

Image

U mjesecu darivanja RTL Televizija svojim najvjernijim gledateljima poklanja 'paket iznenađenja'! Ovoga tjedna tema je popularni Disneyev animirani mjuzikl 'Kralj lavova', koji će na hrvatskim TV ekranima premijerno prikazati RTL Televizija u subotu, 17.12. u 20:00 sati.

15.12.2011.
15:07
VOYO logo

Najpoznatiji Disneyev animirani mjuzikl donosi priču o odrastanju i prihvaćanju sudbine. "Kralj lavova" posudio je dramske elemente iz klasične mitologije, afričkih narodnih priča, pa čak i Hamleta, te zajedno sa zadivljujućim vizualnim i glazbenim iskustvom Eltona Johna, Tima Ricea i najvećeg filmskog skladatelja današnjice, Hansa Zimmera, stvorio prelijepi filmski doživljaj za sve generacije.

RTL Televizija će u subotu, 17.12. u 20:00 sati premijerno na hrvatskim TV ekranima prikazati film koji je osvojio tri Zlatna globusa - za najbolji film (komediju ili mjuzikl), glazbu te pjesmu Can you feel the love tonight, a  također se okitio i s dva Oscara za pjesmu Can you feel the love tonight i najbolji score Hanza Zimmera. Nakon nevjerojatnog uspjeha doživio je još dva dijela, no prvi će zauvijek ostati zapisan kao kralj kino blagajni i najveća animirana avantura našeg vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste osvojili atraktivne Lion King poklone, u ovom tjednu morate točno odgovoriti na dolje navedeno pitanje!

Veliki animacijski filmski studio u kojem je nastao "Kralj lavova" je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

a) Walt Disney Animation Studios

b) DreamWorks Animation Studios

Tekst se nastavlja ispod oglasa

c) Blue Sky Animation Studios

d) Sony Pictures Animation

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrađujemo 10 najbržih pošiljatelja i zato požurite sa slanjem svojih odgovora i podataka (ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona) na e-mail adresu: nagradna@rtl.hr.

Kako bismo svima dali šansu da osvoje poklon, dobitnike nećemo ponavljati u sljedećim nagradnim krugovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici drugog kruga akcije 'RTL vas daruje'. Čestitamo!

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo