UTUKLI 6 MILIJUNA ZA SANACIJU NADVOŽNJAKA, A VODA CURI NA SVE STRANE: / 'U Zagrebu savršeno funkcionira jedino odljev novca iz proračuna'

Image
Foto: Renato Petek

Nadvožnjak zagrebačke Petlje saniran je prije mjesec dana za 6 milijuna kuna, a voda prodire s više mjesta. Gradski zastupnik Renato Petek sve je dokumentirao

28.9.2019.
21:30
Renato Petek
VOYO logo

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek objavio je komentar na Facebooku u kojemu se osvrnuo na prodiranje vode na nadvožnjaku sa zagrebačke petlje na Slavonskoj aveniji, iako su radovi završeni prije mjesec dana i koštali 6 milijuna kuna. Nadvožnjak na Slavonskoj aveniji je "potpuno obnovljen" tijekom ovog ljeta, a radovi su trajali dva i pol mjeseca na dijelu iznad Avenije Marina Držića.

Odljev novca iz proračuna

"Pod Bandićevom upravom u Zagrebu savršeno funkcionira jedino odljev novca iz proračuna. Nadvožnjak zagrebačke Petlje saniran je prije mjesec dana za šest (6) milijuna kuna. Voda prodire na više mjesta potpuno obnovljene oborinske odvodnje. Sanacija nadvožnjaka Slavonske avenije odvijala se ovog ljeta u trajanju od dva i pol mjeseca na dijelu iznad Avenije Marina Držića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radovi su obuhvaćali zamjenu prijelaznih naprava i sanaciju rasponske konstrukcije na južnom i sjevernom kolniku, sanaciju stupišta, ležajeva, upornjaka, sustava oborinske odvodnje te kompletne kolničke konstrukcije", napisao je Petek.

Traži odgovore od Gradske uprave

Dodaje da je zatražio odgovore Gradske uprave o radovima obnove nadvožnjaka. Zanima ga tko je obavio nadzor radova, zapisnik o istom te podatke o izvođaču i garanciji obavljenih radova. "Naime, od puštanja u promet je prošlo samo 30 dana, a već su obavljani i popravci. Očito neuspješno", zaključuje Petek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo