emotivne poruke / Utučeni reprezentativci se obratili naciji: 'Oprostite nam zbog neuspjeha, hvala svima na podršci'

Image
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Navijači se zahvaljuju reprezentaciji na sjajnoj prezentaciji hrvatskog nogometa na najvećoj pozornici

26.6.2016.
15:18
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Tragičan poraz Hrvatske od Portugala u osmini finala Europskog prvenstva uzdrmao je cijelu naciju, no najviše su tužni svakako sami reprezentativci. 

Usprkos tome, sa svih strana stižu pozitivne reakcije, a navijači se zahvaljuju reprezentaciji na sjajnoj prezentaciji hrvatskog nogometa na najvećoj pozornici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ni oni nisu ostali dužni, sinoć navečer i jutros brojni su reprezentativci na svojim društvenim mrežama objavili poruke u kojima su se ispričali te zahvalili navijačima na podršci.

"Hvala vam Hrvati i Hrvatice. Nije važno bilo odbojka, rukomet, košarka, vaterpolo, skijanje, atletika ili nogomet... Zapamtite, IZNAD SVIH HRVATSKA! Dragi navijači, vole vas svi vaši sportaši i oprostite nam za neuspjehe", napisao je Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš san je gotov. To je težak udarac za nas jer smo zaslužili puno više. Hvala puno svim navijačima na podršci", piše u statusu Ivana Rakitića. 

A oglasio se možda i najbolji pojedinac Hrvatske na Euru Ivan Perišić, koji je napisao: "Ponosan sam što sam dio ove ekipe.. hvala svima na podršci, ponosan sam što sam dio ove ekipe i zahvaljujem svima na podršci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo