'Uslikani' nasilnik maknut s izborne liste HSP-a

Nakon što je predsjednik HSP-a Danijel Srb u emisiji Nedjeljom u 2 ostao zatečen otkrićem da je nositelj HSP-ove liste u 2.

24.10.2011.
15:51
VOYO logo

Riječ je o Draženu Kelemincu, koji je prije nekoliko godina u redakciji Večernjeg lista udario suprugu, što su zabilježili i fotografi.

U HSP-u objašnjavaju da su oni pozvali na zajednički izlazak na izbore sve pravaške stranke, pa su tako pristali na suradnju s Autohtonom Hrvatskom strankom prava, iz koje je došao Dražen Keleminec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSP ima nultu stopu tolerancije prema obiteljskim nasilnicima

"Da bi na djelu pokazali kako mi zamišljamo i provodimo našu suradnju, gospodin Dražen Keleminec bio je određen biti prvi na listi HSP-a i svih pravaških stranaka u 2. izbornoj jedinici", ističu u priopćenju. No, kažu, nakon što su saznali da je Keleminec udario suprugu, maknuli su ga s liste jer "HSP nije znao za ovaj slučaj obiteljskog nasilja, a HSP je stranka koja ima nultu stopu tolerancije prema obiteljskim nasilnicima i prema nasilnicima uopće".

Za kraj napominju da, budući da su neke stranke, političari i mediji popratili s 'neskrivenim zadovoljstvom' slučaj Keleminec, HSP neće na svojim listama imati osobe osumnjičene za obiteljsko nasilje "pa niti onda kada takve optužbe nisu dokazane".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-HSP

Vezani članak:

arti-201110230223006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo