"NE ZNAM KAKO SAM JOŠ ŽIV" / Uskoro memoari Ozzyja Osbournea

Image

"I Am Ozzy" između ostalog otkriva i kako je legendarni metalac večerao s Bushem i preživio sudar s avionom.

22.7.2009.
16:33
VOYO logo

Heavy metal pionir i reality zvijezda Ozzy Osbourne 1. listopada objavljuje biografiju jednostavnog naziva "I Am Ozzy". Memoari spaljenog rokera prvotno će izaći samo na području Velike Britanije, dok o distribuciji u ostatku svijet zasad nema informacija. 

"Knjigom se planiram obračunati sa svim stvarima koje me već godinama progone. Smrtonosne kombinacije droge i alkohola 30 sam godina uzimao svaki dan, preživio sam direktan sudar s avionom, bio sam optužen za ubojstvo... Onda sam se svega toga riješio i zamalo poginuo kad sam prije nekoliko godina pao s bicikla. Ljudi me pitaju kako sam još živ, a ja stvarno ne znam što bih im odgovorio. Zato sam i napisao memoare", prokomentirao je Ozzy.             

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobiografija će pratiti Ozzyjevo odrastanje na ulicama Sheffielda, otkriti kako je sa svojim Black Sabbathima izmislio heavy metal te posebnu pozornost posvetiti mračnoj strani njegovog života i nekoliko desetljeća dugoj borbi s ovisnostima. Na njenim stranicama naći će se i Osbourneova večera s američkim predsjednikom Georgeom Bushom te incident prilikom kojeg je zabunom odgrizao glavu živom šimišu.

Ukratko, očekuje nas jedna od najzanimljivijih knjiga u povijesti glazbe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo