LAKNULO MU / USKOK od jutra i na Murteru, Turčinov odahnuo: 'Aj, fala Bogu da nisam ja na redu...'

Image
Foto: RTL

U sklopu akcije uhićenja i pretresa zbog bespravne gradnje Zorana Pripuza na Murteru, istražitelji su i na otoku. Načelnik Murtera odahnuo je što nisu došli zbog njega. Ranije je i sam bio u medijima jer je bordel u Austriji platio službenom karticom

23.11.2023.
12:35
RTL
VOYO logo

USKOK je od jutros aktivan i na Murteru i to u okviru akcije i uhićenja zbog afere Murer i bespravne gradnje na otoku invetitora Zorana Pripuza.

"Pitao sam ih je li zbog mene? Rekli su da nije, pa sam rekao 'aj fala Bogu da ste tu, da nisam ja na redu'. Rekli su da trebaju papire i fotokopirku, to smo im dali, bez riječi su otišli do 9.30", rekao je Toni Turčinov, načelnik Murtera za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da je Turčinov 2019. ispeglao službenu karticu i potrošio 1560 eura u austrijskom bordelu, a kasnije je govorio da je pomiješao kartice.

Kasnije je sam platio smještaj na poslovnom putu koji je trebala podmiriti Općina i tako obeštetio račun. Podsjetimo i da je Turčinov preuzeo i nagradu 'numero uno', za osobu koja je 'okrenula najviše žena preko ljeta'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Tko je uhićeni načelnik Mutera Toni Turčinov kojeg je šira javnost upoznala prošlog ljeta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo