nema iznimke / Urnebesna pravila u slovenskoj bazi: Vujoviću zabranjen ulaz, prdac se kažnjava 25 eura, upotreba mobitela 50!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Slovenski portal Siol.net objavio je priču o posebnoj prostoriji koju slovenski rukometni reprezentativci koriste za vrijeme velikih međunarodnih natjecanja

23.1.2018.
16:30
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Puno se toga pisalo o Slovencima od početka Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od nepoštenog suđenja protiv Makedonije i kontroverzne odluke koja je im je odnijela pobjedu nad Njemačkom nakon isteka vremena, preko Vujovićevih prijetnji da će se povući sa prvenstva pa sve do njegovog pogrdnog naziva 'vukojebina', kojim je etiketirao sadašnju bazu svoje reprezentacije za pripreme u Svetom Martinu na Muri. 

No, sad se pojavila i jedna simpatična priča iz slovenskih redova. Naime, slovenski portal Siol.net objavio je priču o posebnoj prostoriji koju slovenski rukometni reprezentativci koriste za vrijeme velikih međunarodnih natjecanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prostorija se naziva Ordinacija, a u njoj igrači imaju rigorozna pravila čije se kršenje sankcionira bez iznimke. 

A pravila su sljedeća. Zabranjena je upotreba mobitela, a tko to prekrši, plaća kaznu od 20 eura. Ukoliko pak netko izvadi mobitel na masažnom stolu, mora platiti globu od 50 eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sankcije postoje i za upotrebu psovki, no kako je to sportašima zbog prirode njihova posla nešto što im je teško izbjeći, kazna iznosi tek jedan euro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drastična je pak kazna za ispuštanje vjetrova. Ukoliko netko od prisutnikh prdne u Ordinaciji, mora platiti kaznu od 25 eura. 

Kako prostorija igračima služi za zabavu i razonodu, u istu je zabranjen ulaz izborniku reprezentacije Veselinu Vujoviću. Ova prostorija i njena pravila prvi put inaugurirani su prošle godine na SP-u u Francuskoj, na kojem je Slovenija osvojila broncu pobjedom nad Hrvatskom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U organizaciji terapeuta Žana Ranta Roosa i masera Slavka Brezovnika, s Ordinacijom je nastavljeno i na EP-u u Hrvatskoj. Novcem prikupljenim od navedenih kazni igrači nakon natjecanja odlaze na večeru, piše Siol.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo