mladi veseli trojac / Upoznajte voditelje RTL Kockice!

Mladi Anja Đurinović, Davor Balažin i Ivan Kralj voditelji su RTL Kockice, prvog besplatnog specijaliziranog kanala za djecu, mlade i obitelj. Svojim će emisijama 'Vremeplov', 'Idemo u ZOO' i 'Mali znanstvenici' svakodnevno uveseljavati, ali i educirati najmlađe gledatelje.

7.1.2014.
14:26
VOYO logo

RTL Kockica, novi specijalizirani kanal za djecu, mlade i sve one koji se tako osjećaju kreće s emitiranjem 11. siječnja, i to s pregršt zanimljivog sadržaja. Veselu obiteljsku zabavu začinit će voditelji Anja Đurinović, DavorBalažin i IvanKralj koji su ovih dana snimili uvodnu emisiju naziva 'RTL predstavlja Kockicu' povodom početka emitiranja RTL Kockice. Mladi je trojac njome zaželio dobrodošlicu svojim gledateljima te predstavio formate, uključujući i emisije domaće proizvodnje čiji su voditelji – 'Idemo u ZOO', 'Vremeplov' i 'Mali znanstvenici'.

Image
Foto: RTL

Ivan Kralj, 34-godišnji Zagrepčanin, dugogodišnji djelatnik RTL-a Hrvatska i veliki zaljubljenik u fotografiju i ekstremne sportove, voditelj je zabavno-edukativnog serijala 'Idemo u ZOO' kojem je cilj upoznati djecu s tajnama životinjskog carstva. Zajedno s edukatorima zagrebačkog Zoološkog vrta, Ivan će gledatelje educirati o raznim vrstama životinja, njihovom načinu života i eventualnoj ugroženosti u prirodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Cijela ekipa RTL Kockice se super slaže. Puni smo elana i jedva čekam da počnemo s emitiranjem, da zasučemo rukave i krenemo dalje. To je kanal za cijelu obitelj jer svi njeni članovi mogu uživati u programu RTL Kockice. Cjelodnevni program je podijeljen po uzrastu gledatelja, tako je jutro rezervirano za najmlađe, popodne za školarce, a večer za tinejdžere i obitelj“, izjavio je Ivan.

Image
Foto: RTL

Davor Balažin vodi nas u prošlost zajedno sa svojim edukativnim serijalom 'Vremeplov', koji će svaki dan gledateljima predstaviti izdvojene događaje koji su se u prošlosti dogodili na određeni datum ili su na neki način baš tog dana obilježili povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 24-godišnji rođeni Čakovčanin slobodno vrijeme rado provodi leteći motornim zmajem i dugogodišnji je član i pilot zmajarskog kluba 'Rode iz Preloga'. Davor će uz AnjuĐurinović voditi i obrazovno-zabavni format domaće produkcije 'Mali znanstvenici', koji nas poučava pojavama i eksperimentima. Svi oni koji vole postavljati pitanja koja počinju s „kako“ i „zašto“ doći će na svoje jer u ovoj emisiji mali tim znanstvenika na zanimljiv način pokušava pokazati da je znanost dio našeg svakodnevnog života. 'Mali znanstvenici' svojim će zanimljivim pokusima odgonetnuti misterije života, svijeta i svega oko nas.

Image
Foto: RTL

„Na RTL Kockici bit će programa za sve uzraste jer za učenje i zabavu nikada nije kasno. U našoj maloj ekipi se svi odlično slažemo i uvijek je puno smijeha. A to očekuje i sve gledatelje RTL Kockice koji će se uz zabavu moći i educirati“, priznaje Davor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepa 24-godišnja Anja studentica je pete godine Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu. Scenska umjetnost je fascinira još od malih nogu, a nakon osam godina plesne škole posvetila se glumi. Dosad je odigrala uloge u predstavama u kazalištima 'Mala scena', 'Kerempuh' i HNK u Zagrebu te je završila Školu suvremenog plesa Ane Maletić.

Image
Foto: RTL

„Iako imam iskustva na kazališnim daskama, ovo mi je prvi voditeljski posao. Uzbuđena sam zbog toga, sve mi je nekako novo, ali mi je jako lijepo raditi s ekipom RTL Kockice i dečkima. Jako se veselim ovom projektu. Gledatelje očekuje puno zanimljivih emisija i crtića – sve na jednom mjestu“, otkrila je Anja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na godine, pridružite se najnovijoj televizijskoj avanturi RTL Kockici koja započinje s emitiranjem u subotu u od 11. siječnja u 11.01h.

Pratite RTL Kockicu na web-stranici www.rtlkockica.hr ili putem Facebook stranice RTL Kockica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo