'PRAVI PROFESIONALAC' / Upoznajte Keka, pseću zvijezdu RTL-ove božićne kampanje! 'Prije bogate glumačke karijere bio je potražni pas'

Labrador Keko sudjelovao je u RTL-ovoj božićnoj kampanji. Na setu mu je bilo ugodno, svi su ga mazili, a on je snimanje odradio kao profesionalac. Jer on to i jest!

13.12.2023.
17:40
VOYO logo

Labrador Keko, uz RTL-ove voditelje i voditeljice, zvijezda je ovogodišnje RTL-ove kampanje. Druželjubiv, pozitivan, posebno motiviran kada je poslastica u blizini...Keko je naizgled sasvim običan labrador. No, kada se zagrebe u njegov život, jasno je kako je on svestran pas te kako bi se zbog njegove bogate karijere posramili i mnogi ljudi. On je umirovljeni potražni pas koji već deset godina snima razne kampanje, gostuje u serijama i jednostavno - voli biti pred kamerama! Porazgovarali smo s njegovom vlasnicom Ivanom Turjak koja nam je ispričala sve o Kekovim aktivnostima. A mnogo ih je...

Kako se pas Keko snašao na snimanju RTL-ove božićne kampanje? Vidimo da je vrlo druželjubiv...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keko se snašao kao pravi profesionalac koji već dobro zna da će biti nagrađen za ono što se od njega očekuje. Oduševljen je bio u okruženju sa svim ljudima koji su bili na setu ispred i iza kamere, obožava ljude i želi svakome pružiti priliku da ga upozna.

Image
Foto: RTL

Labrador je to koji ima dugogodišnju televizijsku karijeru. Možete li nam otkriti u kojim je sve projektima sudjelovao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine je navršio desetogodišnju karijeru pred kamerama, a prvi projekt s kojim je započeo svoje putovanje u glumački svijet je bila reklama za britanski Nestle, snimio je reklamu za Poreznu upravu RH 'Bez računa se ne računa' te se prvi put pojavio i na jumbo plakatima po Hrvatskoj. Za snimanje za jedan austrijski telekom je putovao na more i imao hotelsku sobu, radio je za mnoge poznate brendove, glumio u televizijskim serijama, a jedna od dražih RTL kampanja bila mu je za jumbo plakate 'Stanje Nacije' sa Zoranom Šprajcom.

Image
Foto: RTL

Keko je i bivši potražni pas. Kako to da se iz te karijere 'upustio' u ovu televizijsku, rekli bismo, nešto zabavniju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz karijeru potražnog psa (za traženje u ruševinama i prirodi) već je tada krenuo u glumačke vode što je i jako puno pomoglo u treniranju psa za potrebe snimanja zbog česte zahtjevnosti. S obzirom na njegov broj godina (13 je navršio ove godine) Keko je već neko vrijeme umirovljen potražni pas te je i nakon prestanka treniranja, ne samo fizički, već  i dalje mentalno aktivan jer voli biti radni pas.

Image
Foto: Privatna arhiva

Kakav je Keko inače?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keko je veselo štene u duši, ponekad i prekomjerno druželjubiv sa ljudima (ne vole svi ljudi da im nepoznati pas priđe i želi pokloniti svoju pažnju), a to je jedna od njegovih specijalnosti. Jako strpljiv, znatiželjan, velika maza, proždrljiv, a doma miran.

Što ga veseli, a što zamara?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veseli ga izlazak u šetnje, njuškanje, traženje (ljudi), kopanje i vađenje kamenja iz bilo kakve vode te nošenje istog (jednom i pola puta planinarenja sa Sjevernog Velebita), valjanje po kamenju, hrana, igra povlačenja, moj dolazak doma pa makar izašla i na 5min, mentalne stimulacije... Zamara ga vrućina, poneki psi i dosada.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo