tri, dva, jedan - kuhaj! / Upoznajte kandidate nove sezone najslasnijeg kulinarskog showa!

Image
Foto: RTL

Četrnaestero hrabrih i odvažnih koji će se u drugoj sezoni kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' boriti za titulu najboljeg kuhara amatera dolaze iz različitih dijelova Lijepe Naše

13.2.2015.
12:13
RTL
VOYO logo

Naših novih četrnaestero kandidata je nabrusilo noževe, prisjetilo se omiljenih recepata i odabralo tajne sastojke i trikove kojima će osvojiti naklonost žirija i publike, a na vama je da odaberete favorita i pratite ga u neponovljivoj kulinarskoj pustolovini, od ponedjeljka, 16. veljače u 21 sat!

Kandidati će kroz deset regija među kojima su i Istra, Dalmacija, sjeverna Hrvatska, Slavonija i Zagreb, morati pokazati umijeće kuhanja pod pritiskom! Ove sezone nema popuštanja, žiri je stroži, a kandidati neće unaprijed znati što će kuhati, nego će se na licu mjesta morati snaći s dnevnim zadacima i receptima. U ovoj sezoni kandidati također neće spravljati samo tradicionalnu hrvatsku hranu, nego i moderne verzije tradicionalnih recepata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Kako se niti u jednom trenu ne bi opustili, žiri je za njih pripremio i iznenadne dnevne izazove, a ocjenjivat će ih javno, ocjenama od jedan do deset. Najgore ocjenjeni iz prethodnog dana sljedeći će dan imati pravo pozvati Tomislava Gretića ili Tomislava Špićeka na jednominutno savjetovanje. Jednako kao i okus, bitna je i prezentacija jela, pa će se od sedmog tjedna ocjenjivati posebno kreativnost, a posebno tehnika. Zvuči strogo i zahtjevno? I nije kada se uzme u obzir bogata nagrada od 100 tisuća kuna i titula najboljeg amaterskog kuhara.

Image
Foto: RTL

Četrnaestero hrabrih i odvažnih koji će se u drugoj sezoni boriti za titulu najboljeg kuhara amatera dolaze iz različitih dijelova Lijepe Naše. Najmlađa natjecateljica ima tek dvadeset godina, a u kuhinji se snalazi k`o velika, a najstarija natjecateljica je šezdesetogodišnja umirovljenica koja se, iako je u mirovini, ne namjerava smiriti. Različitih su zanimanja i životnih stilova, ali ih sve veže jedno, ono bitno – ljubav prema kuhanju i hrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo