ODOBRILA IZRAVNO SKIDANJE NOVCA / Umirovljenica (88) završila u bolnici kad joj je snaha pročitala račun za vodu: 'Ako se pokaže da smo mi napravili grešku...'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Obitelj umirovljenice razmišlja kako zaštititi 88-godišnjakinju. BIlo je govora o angažiranju odvjetnika

8.12.2023.
19:05
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Talijanka (88) je završila na intenzivoj njezi nakon što je saznala da mora platiti račun za vodu. Iznos računa? Nevjerojatnih 15.339 eura! Nesretna žena dala je dozvolu za izravno skidanje novca s bankovnog računa, nakon što je polovicu novca već prebacila dobavljaču vode, piše Fenix magazin.

Žena se srušila te ju je hitna pomoć morala prevesti u bolnicu nakon što je snaha pročitala iznos računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije se ispostavilo da je umirovljenica trebala platiti svega 65 eura za razdoblje od kolovoza do listopada, no došlo je do pogreške radi neispravnog brojila ili greške u obračunu.

Obitelj umirovljenice razmišlja kako zaštititi 88-godišnjakinju. BIlo je govora o angažiranju odvjetnika kako se ovako nešto više ne bi ponovilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarat ćemo što ćemo učiniti. Ova priča se ne smije ponoviti”, kazao je brat 88-godišnjakinje.

Dobavljač je umirovljenici uskoro poslao ispriku: “Jako nam je žao zbog onoga što se dogodilo gospođi. Ako se pokaže da smo mi napravili pogrešku, neće morati platiti ama baš ništa.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođi će svakako biti vraćen iznos koji je prepratila.

POGLEDAJTE VIDEO: Božićni dar za poželjeti! Voda u Zagorju od prosinca poskupljuje za 13 posto: 'To je nemoguće za naša primanja'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo