ULTRAKONZERVATIVNI VIGILARE NAPAO TRGOVAČKI LANAC: / 'Promoviraju pijenje vampirske krvi, jedenje očiju, prstiju...'

Image
Foto: Pixsell, facebook

Udruzi su zasmetali prigodni slatkiši, kostimi i šminka za Noć vještica koje prodaje Lidl. Smatraju da je riječ o "poganizaciji Hrvatske"

25.10.2019.
10:20
Pixsell, facebook
VOYO logo

Ultrakonzervativna udruga Vigilare na Facebooku je krenula u rat protiv trgovačkog lanca Lidl koji, prema njihovu mišljenju, promovira kulturu smrti i kanibalizam. Povod za ovakav istup su slatkiši, šminka i kostimi koje Lidl prodaje za Noć vještica tj. Halloween.

Svojom objavom na Facebooku pozivaju ljude da zajedno s njima "zaustave traumatiziranje djece" i "suprostave se poganizaciji Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"KULTURA SMRTI I KANIBALIZAM U LIDLU‼️ Reagirajmo na užasne boleštine za djecu koje promiče ovaj trgovački lanac: pijenje vampirske krvi, jedenje očiju i prstiju te čoko kostura u mrtvačkom lijesu, odijevanje djece u vampire i mrtvace… Zaustavimo zastrašivanje i traumatiziranje djece i suprotstavimo se poganizaciji Hrvatske. pošaljite svoje pritužbe i zgražanje na: kupac@lidl.hr; lidl@lidl.hr", stoji u objavi.

Na Facebooku ih ismijali

Iako to možda nisu očekivali, većina korisnika Facebooka u komentarima je ismijala njihovu objavu. Ovo su samo neki od njih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer smo kupili oči, a ruku sam radila sama i pojeli smo je... ipak je pizza u pitanju... koliko Oče naša da izmolimo???".

"Ziher postoji neki telefonski broj HZZO-a za brzu mentalnu pomoć. Alarmantno je kada vidite kanibale, moglo bi se raditi o nečem ozbiljnom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate da je i božićno drvce poganski običaj? I uskrsna jaja..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo