'ULAZE NAM U VENTILACIJU, A IZMET, SMRAD I PERJE NAS OKRUŽUJU': / Osječane terorizira ljubiteljica golubova

Image

Iako je na javnoj površini zabranjeno hraniti životinje i ostavljati im hranu, jedna gospođa iz osječke Opatijske ulice, na zabrane se ne obazire te redovito hrani golubove ispred zgrade.

17.9.2017.
22:45
VOYO logo

Osim gnijezda na prozorima, stanari muku muče i golubljim izmetom koji se skuplja oko zgrade pa strahuju i od potencijalno opasne zaraze jer hrana koju žena ostavlja golubovima privlači i miševe i štakore, piše Glas Slavonije.

Stanarima ptice ulaze i u ventilacijske otvore na kojima nema zaštitne mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sav taj izmet, perje i prašina padaju na moj francuski balkon i niz moje prozore, što je odvratno! Ovamo sam se tek nedavno doselila i kad sam zamolila gospođu da prestane hraniti golubove, samo mi je okrenula leđa. Kažu mi drugi susjedi da je prije dosta godina dobila spor nakon što su je zbog iste stvari tužili neki njezini susjedi, no u to je vrijeme, navodno, hranjenje golubova bilo dopušteno. Kako god, ne mogu prihvatiti da sam prisiljena živjeti u ovakvim nehigijenskim uvjetima i razmišljam da prodam ovaj i kupim drugi stan u blizini", rekla je ogorčena J. Š., jedna od stanarka zgrade.

'Pokajala sam se što sam se ovdje uselila'

Njezina susjeda dodaje kako se pokajala što se doselila u spomenutu zgradu te kako ne može ni izvjesiti robu na vlastiti balkon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najgore je kad se izlegu mladi golubovi, jer ne mogu ni jedan prozor otvoriti od njihova paperja. Susjeda ostavlja hranu golubovima ispod naših prozora pa nije čudno što se stalno ovdje skupljaju. Svijaju gnijezda na francuskim prozorima praznih stanova, jer ih ondje nitko ne ometa, a mi ovdje u prizemlju trpimo prljavštinu", rekla je očajna žena.

Zbog hranjenja golubova susjedi su je već tužili

Iako su predstavnici stanara susjedu više puta molili i upozoravali da prestane hraniti golubove, ona nastavlja po svome te ih redovito podsjeti na sudski spor koji je dobila prije nekoliko godina zbog iste stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad joj se obratim, samo kaže da je slobodno tužimo, jer će ionako dobiti spor. Nisam ni slutila što će me dočekati kad sam kupovala stan, ovo što ona radi nije u redu", kažu stanari.

Prozvana susjeda za medije nije htjela ispričati svoju stranu priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo