Ukrali mu identitet i zadužili ga za 15.830 kuna!

18.8.2010.
13:05
VOYO logo

Umirovljenik Petar Dragičević iz Oraha nikako ne može dokazati da nije sklopio ugovor o pretplati s T-HT-om te da nije potrošio 15.830 kuna.

''U to vrijeme sam bio na Križinama u Splitu, u bolničkom krevetu zbog operacije kukova, što se može vidjeti po liječničkim nalazima i otpusnom pismu. U bolnicu sam primljen 11. rujna 2000. godine, a iz nje sam izišao 12. listopada iste godine'', rekao je Dragičević za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je u međuvremenu netko u Makarskoj u pošti na njegovo ime uzeo mobitel na pretplatu 21. rujna. Pretpostavlja da je ugovor sklopljen kopijom njegove osobne iskaznice i uz krivotvoreni potpis, jer punomoć nikome nije davao.

Kad se vratio kući iz bolnice, ostao je neugodno iznenađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Došao mi je prvi račun od 2500 kuna i ostao sam šokiran. Znam da nisam uzimao nikakav mobitel na pretplatu, što će mi to? Odmah sam tražio raskid ugovora, no nisu mi to dopustili dok ne podmirim troškove. Kad se račun popeo na 15.830 kuna u siječnju 2001. godine, tek tada su isključili mobitel. Sada će brzo deset godina otkako pokušavam dokazati da sam žrtva prijevare, tražio sam ispis poziva i vještačenje potpisa, no ništa od toga mi nije odobreno'', požalio se Dragičević.

Za Slobodnu Dalmaciju je rekao da je sud donio odluku da mora platiti cijeli iznos, te da će mu sada ovrhom 'sjesti' na mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo