Policijska akcija / Uhićenja i pretresi na području Dubrovnika: policija razbila lanac trgovaca drogom

Image

Odvili su se pretresi i uhićenja na više lokacija, a mahom je riječ o obiteljskim kućama u kojima su dobro organizirani dileri skrivali drogu

28.6.2017.
13:05
VOYO logo

Dubrovačka policija privela je u srijedu u sklopu akcije ''Fortis'' troje osumnjičenika zbog raspačavanje droge, a kako se neslužbeno doznaje, bit će podnijete kaznene prijave za ukupno više  od 80 kaznenih djela.

 U jutarnjim satima obavljene su pretrage obiteljskih kuća i okolnih prostorija kojima se koriste osumnjičeni na tri lokacije, u naselju Čajkovići, Nuncijata i Babin kuk, a u svim objektima pronađena je droga, a u jednoj i vatreno oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Prema neslužbenim navodima osumnjičenici stari 24, 33 i 44 godine nisu međusobno povezani, a dilali su marihuanu i/ili amfetamine. U sklopu ove akcije krajem svibnja uhićen je i 24-godišnjak koji je s ''Dark weba'' naručio 250 grama amfetamina, a očekuje se još uhićenja u tom slučaju.

 Službenih informacija zasada nema, a iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su rekli da će po završetku kriminalističkog istraživanja biti objavljeno priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo