osvojio pretposljednje mjesto / Uhićen čovjek koji je napravio incident tijekom izjave ministra Medveda: Bio je kandidat na lokalnim izborima

Image
Foto: RTL Vijesti

Božić je odgurnuo gradonačelnika Piraka, a čini se kako se dvojac dobro zna otprije...

16.9.2022.
18:11
RTL Vijesti
VOYO logo

Kratko nakon snažnog nevremena u Čazmi, u taj grad je stigao ministar hrvatskih branitelja, potpredsjednik Vlade Tomo Medved.

Zahvalio je gradonačelniku, županu i svim službama koje su odmah počele uklanjanje štete, a izjave nisu prošle bez incidenta. Naime, iznenada je muškarac koji se nalazio iza njega, a koji je i prije toga nešto dobacivao, snažno odgurnuo gradonačelnika Dinka Piraka. Uskočilo je nekoliko policajaca kako bi primirili građanina, a Medved je nastavio s izjavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je danas uhitila Čazmanca koji je jučer pred kamerama RTL-a nasrnuo na gradonačelnika Piraka, javlja PU bjelovarsko-bilogorska.

Pišu kako je 49-godišnjak na ulici izrekao prijetnju 57-godišnjaku te ga odgurnuo pred nekoliko osoba. Navodno je prijetnja kod gradonačelnika izazvala strah zbog njegovog ranijeg ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Kako piše portal Klikni, riječ je o Deanu Božiću. Božić i Pirak se, navodno, dobro znaju. Božić je Piraku u pretprošloj kampanji za lokalne izbore bio protukandidat za gradonačelnika - i to kao kandidat stranke bivšeg župana, Damira Bajsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio je 7,34 posto glasova birača, odnosno pretposljednje mjesto na ljestvici petero kandidata, dok je Pirak pobijedio u prvom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo