Ugrizao ga poskok koji je izmigoljio iz ruksaka

Da će odlazak u šumu kamo je pošao nabrati drva za ogrjev, završiti u dubrovačkoj bolnici, na sreću, bez većih posljedica, tridesejednogodišnji Đ.V. sigurno nije ni sanjao.

28.9.2014.
15:39
VOYO logo

Katastrofa kakva se može dogoditi kada te ugrize opasni poskok i to kilometrima od kuće, izbjegnuta je isključivo prisebnošću unesrećenog koji je maramom podvezao ruku, te nazvao svoje ukućane i susjede koji su promptno reagirali i pozvali Hitnu pomoć.

Sve se dogodilo u subotu u ranim prijepodnevnim satima kada se iz Dube Konavoske 31-godišnjak traktorom uputio u šumu po drva za ogrijev, nekoliko kilometara od svoje kuće,.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je to odradio, međutim, kad se spremao ići doma pokupio je ruksak i stavljajući ga na traktor iz njega je izvirio poskok i ugrizao ga za ruku", ispričao je za Dubrovnik.net jedan od članova obitelji muškarca koji je završio u dubrovačkoj bolnici.

Cijela situacija bila ozbiljna, ali, srećom, sve se dobro završilo. Tridesetjednogišnjak se dobro oporavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zmiju našli u ruksaku

"Da bi stvar bila još dramatičnija, oko jedan sat poslije ovog nemilog događaja susjed i otac su pošli po traktor i drva u šumu. Sva sreća, bili su dovoljno oprezni da nekim štapom otvore ruksak na traktoru u kojem se još nalazio poskok. Neću govoriti o tome što bi se dogodilo, ali taj više neće nikoga ugristi", kaže jedan od članova obitelji unesrećenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo