glamurozan bogataški život / Ugled obitelji Weber dolazi na kušnju u 2. sezoni serije 'Mame iz visokog društva'

Image
Foto: PR fotografije

Od 4. listopada, svakog utorka u 22:00 h na kanalu FOX Life

4.10.2016.
10:34
PR fotografije
VOYO logo

Serija „Mame iz visokog društva“ bazira se na stvarnim događajima iz perspektive Jill Kargman koja opisuje glamurozan bogataški život obitelji na Upper East Sideu, u New Yorku. Žene koje žive u takvom okruženju, opisane su kao tipične i pomalo uštogljene bogatašice, uvijek nastoje izgledati savršeno, te uživaju u raznim povlasticama koje im pruža njihovo bogatstvo. Druga sezona humoristične serija „Mame iz visokog društva“ premijerno će biti prikazana 4. listopada u 22:00 h na kanalu FOX Life. Serija se bazira na popularnom romanu  „Momzillas“ iz 2007. godine, čija je autorica glumica i spisateljica Jill Kargman koja u seriji igra glavnu ulogu nekonvencionalne bogatašice Jill Weber.

Image
Foto: PR fotografije

Jill je prava Njujorčanka koja je ostavila „normalan“ život iza sebe udavši se za zgodnog Andyja (Andy Buckley) iz plemićke obitelji kojeg obožava. Trudeći se ostati skromna i čvrsto na zemlji, Jill svoje vrijeme provodi sa najboljom prijateljicom Vanessom Wrigley (K.K. Glick).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj sezoni, Jill se odluči vratiti na posao koji je radila prije nego što se udala za Andyja. Povratak u redakciju modnog časopisa, neće razveseliti njezinog bivšeg šefa koji joj nimalo neće olakšati situaciju. Za to vrijeme, Jillin muž Andy prihvaća posao „kućanice“ i svoje vrijeme provodi sa djecom. Skrbeći se o njima, polako shvaća kako je uloga majke teža nego što je mislio. Andyjev brat Lex (Sean Kleier) i njegova žena Brooke (Abby Elliott) proživljavaju bračnu krizu nakon Lexove prevare. Odlučan u vraćanju Brooke, Lex čini sve kako bi spasio svoj brak, te želi obnoviti zavjete; No Brooke ima druge planove i planira kako bi se osvetila Lexu. Čini se kako su stvari u obitelji Weber ipak drugačije nego što svi misle, a mogle bi ih i koštati njihovog ugleda...

Image
Foto: PR fotografije

U glavnim ulogama: Jill Kargman kao Jill Weber, Andy Buckley kao Andy Weber, KK Glick kao Vanessa Wrigley, Sean Kleier kao Lex Von-Weber, Joanna Cassidy kao  Candace Von-Weber i Abby Elliott kao Brooke Von-Weber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo