javno pismo podrške / Udruga mljekara Brodsko-posavske županije podržala Tolušića: 'Od nezavisnosti RH on jedini pokušava uvesti reda u ovom sektoru'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Javnu podršku ministru Tolušiću i njegovoj poništenoj odluci pružio je i predsjednik Udruge mljekara Brodsko-posavske županije

11.8.2017.
16:20
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Sporna povuci-potegni situacija između Ministarstva poljoprivrede i ministra Tomislava Tolušića te premijera Andreja Plenkovića posljednih je dana dobila mnogo pažnje u javnosti. 

Nakon ultimatuma koji su pred Hrvatsku postavile susjedne zemlje iz regije, Plenković je opozvao odluku nadležnog ministra koji je cijena nadzora htio povećati s 90 na 2000 kuna. Ipak, postoje ljudi koji su razočarani takvim stavom hrvatske vrhuške. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnu podršku ministru Tolušiću i njegovoj poništenoj odluci pružio je i predsjednik Udruge mljekara Brodsko-posavske županije Ivan Klasnić. 

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ime udruge proizvođača mlijeka kao i člana izvršnog odbora OPG-ŽIVOT, dajem punu podršku ministru poljoprivrede Tolušiću u borbi s 'organiziranim kriminalom' koji smišljeno i uspješno do sada uništava Hrvatsko selo i seljaka. Pozivam sve udruge, sve poljoprivredne proizvođače bez obzira o kojem vidu proizvodnje je riječ, a ujedno i same potrošače kojima je važno da znaju što jedu i piju i kojima je stalo do opstanka naše poljoprivrede da elektronskom poštom, dopisima, putem medija podrže jedinog ministra poljoprivrede od nezavisnosti RH koji zaista želi konačno uvesti reda u ovom sektoru.

Neshvatljivo mi je da sam premijer i ostale kolege iz vlade nisu stali u obranu ministra Tolušića. Da li ima logike da se RH kao punopravna članica EU pridržava europskih direktiva, pravilnika, legislative i tko zna što još, a istovremeno dozvolimo uvoz robe koja ne podliježe propisima EK. Stoga vas još jedanput molim, podržimo čovjeka koji nama i našoj djeci želi osigurati, bolji, lakši i zdraviji život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepi pozdrav.

Predsjednik udruge mlijekara BPŽ-Ivan Klasnić", stoji u pismu podrške. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo