U Teksasu je on i dalje zakon / Udobno se smjestite i gledajte Chucka Norrisa u akciji

Prema popularnoj američkoj seriji, CBS je odlučio producirati televizijski film u kojem Chuck Norris, Sheree J. Wilson i Judson Mills ponavljaju uloge iz kultne serije 'Walker - teksaški rendžer'. Filmsku verziju možete pogledati u petak od 20 sati na RTL Televiziji.

4.10.2013.
13:59
VOYO logo

U Teksasu je on i dalje zakon. Kapetan Walker (Chuck Norris) te rendžeri Francis Gage (Judson Mills) i Rhett Harper (Andre Kristoff) pokušavaju spriječiti pljačku banke. Harper ubije dvojicu pljačkaša, no vođa uspije pobjeći.

U međuvremenu, uputstva, tj. uređaj za lansiranje raketa, za kojim tragaju trojica Korejaca, greškom dospije u ruke 13-godišnjaka. Kriminalci pronalaze tinejdžerov dom, u napadu ubiju njegovog oca, a dječak bježi. Istovremeno, Jimmy odlazi na obiteljski odmor, dok Gage i rendžerica Kay Austin (Janine Turner) rješavaju slučaj nestalog dječaka. Povrh svega, djevojka s kojom je Harper bio na spoju je ubijena i svi dokazi upućuju na Harpera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema popularnoj američkoj seriji, CBS je odlučio producirati televizijski film u kojem Chuck Norris, Sheree J. Wilson i Judson Mills ponavljaju uloge iz kultne serije, dok nova lica, od kojih ćemo sigurno prepoznati Janine Turner kao Maggie iz „Života na sjeveru“, osvježavaju glumačku postavu.

Snimljen četiri godine nakon posljednje epizode serijala, film donosi novu priču, koja je odlično prihvaćana te je večerašnji film trebao biti samo jedan u nizu novih nastavaka o teksaškim rendžerima, no 2010. godine Chuck Norris je odučio umiroviti legendarnog Teksašanina, a nama ostavio da uživamo u ovom posljednjem labuđem pjevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo