UDARNI VIKEND: / Kilometarske kolone na cestama, vozi se uz zastoje

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti. Oko 14 sati najveća je gužva bila na izlazu iz Lučkog - oko 6,5 kilomatara.

25.7.2015.
14:22
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

Kolone i zastoji su na:

zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvora Buzin prema naplati Lučko nema više kolone, a iz smjera Jankomira kolona je oko 3,5 km, A1 pred naplatnom postajom Lučko na izlasku oko 6,5 km dok su između Bosiljeva i Zagreba mogući povremeni zastoji u oba smjera, A1 između Gospića i tunela Sveti Rok u smjeru Splita povremeno se vozi usporeno u koloni, a između tunela Sveti Rok i Maslenica vozi se usporeno zbog manjih kolona u pokretu, A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo, u smjeru istoka, oko 3,5-4 km, A4 Zagreb-Goričan pred naplatom Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona je oko 500 m, A7 GP Rupa-Rijeka pred naplatom Rupa u smjeru GP Rupe oko 2 km, a u smjeru Zagreba oko 1 km, pred graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila koja se dijelom proteže na Istarski ipsilon oko 4 km, Krčkom mostu u oba smjera mogući su povremeni zastoji. Zbog vrlo gustog prometa na autocesti A7 Sveti Kuzam-Šmrika u smjeru Krka prometna policija preusmjerava promet na čvoru Meja prema državnoj cesti DC501 Meja-Križišće-Šmrika (DC8) prema otoku Krku. Molimo vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mokrih i skliskih kolnika ima mjestimice u Gorskom kotaru, kao i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Vrbovsko. Vjetar povremeno usporava promet na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Brinje. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima ne cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet uz moguće zastoje i na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Rijeka-Senj, Zadar-Pakoštane, Vodice-Šibenik-Primošten, Trogir-Split-Omiš-Lokva Rogoznica, Baška Voda-Makarska-Tučepi, Brist-Ploče-Klek i Zaton-Dubrovnik-Ćilipi-Karasovići te na državnim cestama DC425 čvor Ploče-Ploče, DC106 Novalja-Pag-Posedarje (A1), DC306 Nin-Vir-Zadar te DC66 Opatija-Lovran-Mošćenička Draga-Plomin-Labin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog požara na Pelješcu na državnoj cesti DC414 Donja Banda-Prapratno vozi se otežano. HAK moli vozače da voze opreznije.

Zbog visokih temperatura i velikih vrućina tijekom dana vozačima koji kreću na put savjetujemo da imaju dovoljno osvježavajućih bezalkoholnih napitaka kako bi što lakše podnijeli putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broje ceste su zatvorene zbog radova. Više informacija možete potražiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo