NOVA SEZONA / Učimo i zabavljamo se u novim nastavcima 'Galilea'!

Image
Foto: RTL

Zabavno-poučna emisija 'Galileo', koja nas zabavlja i uči već dvije godine, kreće s novom sezonom nastavljajući nas informirati na svoj originalan, zabavno-obrazovni pristup znanstvenim činjenicama i svijetu oko nas. Iduću subotu i nedjelju, 24. i 25. kolovoza u 19:10 sati rezervirajte vrijeme za nove nastavke 'Galilea'!

19.8.2013.
20:45
RTL
VOYO logo

Nezamjenjivi dvojac, NinoŠtambuk i GoranFistanić u jesenskoj shemi ponovno će se naći u voditeljskim ulogama i predstavljati nam mnoge raznolike teme.

Većini, koja se upravo vratila s godišnjeg odmora, radna rutina polako postaje dio svakodnevice, no kada radite iznad 100 metara, kao što to čine ovi 'šljakeri', u jednom o naših novih priloga, radni dan nikada se ne pretvara u rutinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznat ćemo kako izgleda dan radnika na građevinskoj skeli. Ovo zanimanje nekada je bilo jedno od najopasnijih na svijetu. Nekada radnici nisu bili osigurani zaštitnim pojasevima pa je gradeći prve nebodera, recimo u New Yorku, na gradilištu stotinu radnika znalo izgubiti život.

Jedan od novih priloga donosi priču o zamjenskoj majci, majmunici, koja se brine o malom tigru, a istog dana pozabavit ćemo se i temom kojom se obično bave kolege iz RTL Hotspota -  a to su gadgeti. Koji su ovog ljeta bili pravi hit, a koji ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodimo vas i u Argentinu, u kojoj živi više potomaka europskih naroda nego u bilo kojoj drugoj zemlji Južne Amerike. Poput Hrvata, Argentinci vole roštilj, vole zabušavati kada mogu, a čak imaju šatrovački jezik, kao što ima i Zagreb. U jednoj od novih reportaža ponovno ćemo se vratiti na neboder i doznati kako građevinari i projektanti osiguravaju da visoke građevine budu sigurne za život, a otići ćemo i u Indiju pronaći svetog čovjeka koji, navodno, desnu ruku drži u zraku već skoro četiri desetljeća!

Preko 18 i pol tisuća fanova na službenoj Facebook stranici, koji svakodnevno ostavljaju svoje komentare ili traže odgovore na brojna svakodnevna, ali dosad neodgovorena pitanja, znak su da je 'Galileo' jedan od najpopularnijih formata za mlade koji se prikazuje na hrvatskim televizijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemojte propustiti nove nastavke već ovog vikenda, u subotu i nedjelju, 24. i 25. kolovoza od 19:10 sati na RTL Televiziji, u emisiji koja nas istovremeno uči i zabavlja, a često izazove i čuđenje! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo