UBOJICA SOCIJALNE RADNICE PLANIRAO BIJEG: / Policija ispričala detalje uhićenja; Procurila snimka pregleda u policiji

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Osumnjičeni za ubojstvo u đakovačkom Centru za socijalnu skrb, Andrija Drežnjak, ilegalno je posjedovao oružje, veću količinu novca i putovnicu

10.7.2019.
11:06
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Danas je policija ispred đakovačkog Centra za socijalnu skrb održala konferenciju za novinare pri čemu je izvijestila o detaljima potrage za Andrijom Drežnjakom koji je osumnjičen za hladnokrvno ubojstvo socijalne radnice i teško ranjavanje pravnika Centra koji se i dalje bori za život. Otkriveno je da je ilegalno posjedovao oružje, veću količinu novca i putovnicu, tako da policija pretpostavlja da je namjeravao dalje bježati.

HRT je objavio snimku pregleda osumnjičenika u policiji. Pogledajte je OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim snagama smo jučer bili na terenu. Pretraživali smo Đakovo i šire područje. U večernjim satima je uhićen blizu autoceste. Pronašli smo oružje, veću količinu novca i putovnicu iz čega zaključujemo da se planirao udaljiti", rekao je policajac te dodao da ih posebno zanima kako je došao do oružja.

Image
SOCIJALNI RADNICI U CRNINI IDU NA POSAO, SVI PIŠU ISTI STATUS; RAVNATELJICA CENTRA: /

'Bio je teška stranka...'

Image
SOCIJALNI RADNICI U CRNINI IDU NA POSAO, SVI PIŠU ISTI STATUS; RAVNATELJICA CENTRA: /

'Bio je teška stranka...'

Stručni tim provjerava rad policije

Pod istragom je također i policija te se istražuju kontakti Centra za socijalnu skrb i policije budući da se Centar nedavno žalio na Drežnjakovu promjenu ponašanja. Stručni tim iz Zagreba trebao bi utvrditi je li bilo propusta u radu policije. "Temeljem saznanja da je policija od Centra dobila dojavu da je došlo do promjene ponašanja počinitelja, glavni načelnik policije Milina poslao je tim da provjere sva naša postupanja", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija tvrdi da zadnjih petnaestak dana nisu zaprimili dojavu da je nekome prijetio.

Otprije poznat policiji

Drežnjak je i dalje pod policijskim nadzorom u Đakovu i u tijeku je kriminalističko istraživanje. Policija je na konferenciji izvijestila da su ga uhitili na temelju dojave. Kažu da su dobili više dojava, od kojih je zadnja bila točna. "On je poznat policiji. Bilo je više kaznenih djela - nedopušteno držanje oružja, podmetanje požara", otkrio je policajac na konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo