više vožnji, veći prihodi / Uber snižava cijenu prijevoza za 20 posto u gradovima na obali: 'Očekujemo isti efekt kao i u Zagrebu'

Image

Generalni direktor tvrtke za jugoistočnu Europu Davor Tremac očekuje isti efekt nižih cijena kakav se dogodio i u Zagrebu

20.10.2016.
9:12
VOYO logo

S ciljem da što većem broju stanovnika na obali ponudi siguran i povoljniji oblik kretanja gradom, Uber je odlučio smanjiti cijene svoje usluge u Zadru, Splitu i Dubrovniku. 

Cijene u tim gradovima tako će pasti za 20 posto, a početna cijena Uberove usluge iznosit će 6 kuna, nakon čega će se za svaki kilometar obračunavati 4 kune te 0,45 kuna po minuti vožnje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se međutim, neće odnositi na usluge prijevoza od i do zračnih luka te ostalih destinacija u blizini gradova koje ostaju iste. 

Generalni direktor tvrtke za jugoistočnu Europu Davor Tremac očekuje isti efekt nižih cijena kakav se dogodio i u Zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo potaknuti lokalno stanovništvo na obali na korištenje Ubera kao pouzdane i sigurne alternative. Kao što smo već vidjeli u Zagrebu, snižavanje cijena povećava broj vožnji, a zatim i dohodak naših partnera-vozača. Na taj način će partneri-vozači čak i u razdoblju nakon ljetne turističke sezone nastavljati ostvarivati istu razinu prihoda", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo