SVE ZANIMLJIVIJI ZAPLET / U stotoj epizodi 'Tajni' pojavljuje se novi lik!

Image
Foto: RTL

Serija koja se bez prestanka prikazuje od rujna 2013. godine, od ponedjeljka do četvrtka, stekla je brojne obožavatelje, što ne čudi s obzirom na glumačka imena poput Ksenije Pajić, Mladena Čuture, Filipa Juričića, Jasne Bilušić i mnogih drugih.

6.3.2014.
12:00
RTL
VOYO logo

Danas, 06. ožujka RTL-ova dramska serija 'Tajne' ući će u svoju 100-tu epizodu  emitiranja. Serija koja se bez prestanka prikazuje od rujna 2013. godine, od ponedjeljka do četvrtka, stekla je brojne obožavatelje, što ne čudi s obzirom na glumačka imena poput KsenijePajić, Mladena Čuture, FilipaJuričića, JasneBilušić i mnogih drugih.

Zaplet serije 'Tajne' je sve zanimljiviji! U 100. epizodi  pojavljuje se novi lik - Ana, koju će utjeloviti poznata glumica, LeonaParaminski. Ana je završila policijsku akademiju zajedno s Nikolom, a u Vilin Dol dolazi istražiti slučaj Nikole i Ivana. No Ana i Nikola nisu samo kolege s akademije, proživjeli su zajedničku romansu, što će dodatno zakomplicirati stvari. Hoće li Ana ponovno zavesti Nikolu i kako će na to sve gledati Marina, hoće li ona biti ta koja će otkriti tko je ubio Juliju, gledatelji će moći vidjeti u novim nastavcima 'Tajni'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da ljubitelji serije ne prate dogodovštine stanovnika Vilin Dola samo pred malim ekranima, dokazuje i Facebook stranica na kojoj 11 tisuća fanova može doznati što se događa iza kamere, neke zanimljivosti o glumcima, ali i komentirati radnju serije za vrijeme njezinog trajanja.

Ne propustite pogledati nove epizode 'Tajni', od ponedjeljka do četvrtka, te kako se Leona Paraminski snašla u ulozi policijske službenice Ane, danas, u 100. epizodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo