Brza brodska linija / U Split stiže nova linija katamarana: Mogle bi se izbjeći gužve, poznata je i cijena plovidbe

Uz ovu, uvedena je iz Resnika i brzobrodska linija prema Splitu i otocima

3.6.2019.
18:13
VOYO logo

Brza brodska linija između Resnika i Splita mogla bi olakšati i skratiti putovanje putnicima iz zračne luke do grada i natrag, a putnike iz Resnika prevesti i do otoka Brača i Hvara. 

Cijene su, kažu putnici, pristupačne, a RTL-ova reporterka Dragana Eterović provjerila je koliko se to brzo stiže iz Resnika u splitsku trajektnu luku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto prometne gužve na cesti, putnici iz splitske zračne luke brzim brodom stižu izravno u splitsku trajektnu luku. Uz to, vožnja brodom znatno skraćuje putovanje jer brzim brodom između splitske trajektne luke i Resnika, ona traje samo 20-ak minuta. Osim toga, putnici na ovaj način izbjegavaju gužve na cesti, a cijena vožnje je 99 kuna.

Bez gužve i bez stresa

Dvotrupac koji može primiti 145 putnika vozi deset puta na dan u oba smjera. Bude li interesa, vozit će i češće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznavajući podatak koliko nam putnika dolazi u splitsku zračnu luku, mislili smo da dio njih možemo i ovim putem prevesti, smanjiti tamo gužvu i naći si dobar posao…", izjavio je Igor Lučić, član Uprave Catamaran linea.

Uz ovu, uvedena je iz Resnika i brzobrodska linija prema Splitu i otocima, a pristanište podno aerodroma opet je aktivno nakon što su hidroavioni otišli u povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vicko Vrgoč, rukovoditelj Operativnog centra Lučke uprave Split kaže: "Reaktivirale su se dvije linije, jedna je Resnik-Split, a druga ide iz Resnika prema otocima i natrag. Interes raste, zapravo je to dobra kompezacija za gužve na cesti."

Bez gužve i stresa, laganom plovidbom putnici će brzo i jednostavno stizati u Split ili do zračne luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo