SUTRA SE OTVARA OGROMNI HIPERMARKET: / Ima novi koncept, uloženo je 23 mil. eura, a zaposlit će 120 radnika

Image
Foto: Interspar

Novi INTERSPAR smješten je u prizemlju novoizgrađenog centra

14.3.2018.
14:02
Interspar
VOYO logo

Sutra u osam ujutro u Rijeci će se otvoriti hipermarket INTERSPAR Rujevica. Kompleks će se prostirati na četiri tisuće kvadrata, a u njemu je zaposleno 120 djelatnika. U trgovini će se naći više od 30.000 proizvoda.

Iz Interspara su priopćili kako će na policama njihova hipermarketa biti više od 70 posto domaćih proizvoda, među njima i oni lokalnih proizvođača. Na policama će se tako naći svježe meso tvrtke Fućak Čavle, kolači, torte i pekarski proizvodi iz Radnika Opatija. Zlatna Vrbnička Žlahtina iz vinarije PZ Vrbnik iz Krka, tjestenina i mliječni program iz PIK-a Rijeka te tjestenina tvrtke Mariolina iz Krka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unaprijeđena infrastruktura Rujevice

'U INTERSPAR na Rujevici uloženo je 23 milijuna eura, a osim samog objekta projekt je uključivao i izgradnju pristupnih prometnica te kružnog toka, petog po veličini u Hrvatskoj. Na taj je način građanima osiguran lak i siguran dolazak do Rujevice te je unaprijeđena infrastruktura tog rastućeg riječkog naselja', rekao je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

Novi koncept uređenja

Novi INTERSPAR smješten je u prizemlju novoizgrađenog centra, a ispod njega se nalazi velika podzemna garaža s 222 parkirna mjesta te pet punionica za električne automobile, dok se na vanjskom parkiralištu nalazi još 40 parkirnih mjesta. U sklopu hipermarketa nalazi se i restoran 'Tutto Bene' s terasom i pogledom na more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

INTERSPAR je priopćio kako novi hipermarket na Rujevici ima potpuno novi koncept uređenja s delikatesnim otocima kojima se kupcima omogućuje kontakt sa svježim asortimanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo