U PETAK ODLUČUJUĆA SJEDNICA VLADE! Most potvrdio: / 'Tražili smo od Karamarka da se povuče'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić
26.5.2016.
9:40
PIXSELL, Marko Lukunić
VOYO logo

Mostovi ministri, njih šestero, već su donijeli odluku da podrže SDP-ov prijedlog i izglasaju nepovjerenje prvom potpredsjedniku Vlade, a svi mostovci, izuzev . Naravno, sve bi se to trebalo dogoditi ako Karamarko već ove subote, kada je na rasporedu izborni Sabor HDZ-a, gospodski ne odstupi te na taj način, smatraju u Mostu, pokaže kako su mu uistinu nacionalni interesi ispred osobnih.

Image
VUKOVAC POTVRDILA: /

'Većina zastupnika Mosta glasovat će protiv Karamarka!'

Image
VUKOVAC POTVRDILA: /

'Većina zastupnika Mosta glasovat će protiv Karamarka!'

VRHUNAC KRIZE: Petrov Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak; šef HDZ-a se samo nasmijao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ovac: Lomi mu se karijera, a on slavi rođendan, ma, dajte, molim vas

Tako su HDZ i njegov šef dovedeni pred sam zid. Ako se ogluše na zahtjev iz Mosta Vlada će praktično još isti dan pasti, a na nove izbore, koji bi se održali već na jesen, bit će primorani ići s predsjednikom opterećenim teško operivom aferom. Za nova lica neće imati vremena.

Opcija Karamarkove brze abdikacije nameće se stoga kao sasvim logična. "Pravosudno gledano, Karamarkov slučaj mnogo je lakši od Sanaderova, no s političke strane on je u mnogo težoj situaciji jer narod ponavljačima ne oprašta tako lako", komentira jedan visokopozicionirani HDZ-ovac, dodajući kako njihovim ministrima opcija pada Vlade nije baš visoko na listi prioriteta. Ista osoba tvrdi kako je Karamarkov nedolazak na sjednicu Vlade zbog rođendana vrlo znakovit. "Lomi mu se karijera, a on slavi rođendan, ma, dajte, molim vas", odmahuje rukom HDZ-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok HDZ odlučuje, mostovci čekaju. Njima izbori više nisu mrski. Nakon pada rejtinga situacija u anketama im se stabilizirala pa smatraju da je pravi trenutak da nešto učine.

MALO TKO JOŠ VJERUJE U ČUDO: SDP je pretekao HDZ, ali Karamarko i Vlada imaju puno veći problem

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo