U PAZINU IMAJU NEŠTO ČEGA NEMA NIGDJE U HRVATSKOJ: / Evo kako se ondje može kupiti kruh... 

Image
Foto: Slavko Midžor / Pixsell

Pazinska tvrtka Reginex prva je u Hravtskoj postavila tzv. kruhomate, samoposlužne automate sa svježe pečenim pekarskim proizvodima moji će biti dostupni 24 sata dnevno

17.3.2021.
22:01
Slavko Midžor / Pixsell
VOYO logo

Na inovativnu ideju došla je pazinska tvrtka za proizvodnju i distribuciju pekarskih i slastičarskih proizvoda Reginex. Oni su, naime, prvi u Hrvatskoj uveli kruhomat, odnosno, kako kažu, krušnu stanicu Panissimo. Radi se o samoposlužnim automatima sa svježe pečenim pekarskim proizvodima, što je novitet u načinu distribucije i prodaje pekarskih proizvoda, piše Glas Istre.

U skladu s epidemiološkkim mjerama

U Reginexu kažu kako Panissimo automati osiguravaju 24-satnu dostupnost svježeg kruha. Prva dva kruhomata postavljena su na dvjema lokacijama u Pazinu (na autobusnom kolodvoru i u Novom naselju), a uskoro će biti postavljeni i u drugim gradovima u Istri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Automati će se puniti dva puta dnevno najtraženijim Reginexovim proizvodima, kao što su domaći bijeli kruh, bobuli, kroasani, baguetti, bučin kruh, kukuruzni, te rezani tost kruh. Uskoro ćemo stanice za kruh postaviti i u Poreču, Rovinju, Puli te u nizu manjih mjesta u unutrašnjosti Istre", kazao je za Glas Istre Paolo Radoš iz tvrtke Reginex.

Svi proizvodi rade se, kaže Radoš, po provjerenim recepturama i od prirodnih sastojaka, na tradicionalan način koji uključuje i odležanu fermentaciju od 24 sata. U skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, svi artikli u kruhomatima bit će umotani u zaštitnu foliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo