ČUDNO... / U Oroslavlju razbijeni baš svi bankomati, gradonačelnik objavio fotografije: 'Je li to prizivanje vraga ili ima nešto dublje iza toga?'

Image
Foto: Screenshot Facebook

'Čini se kao da je netko ovo planirao i s namjerom napravio. I to baš u Oroslavju. Ne u Zaboku, Stubičkima, Jakovlju – baš u Oroslavju. Kako to tumačiti? Po mojem mišljenju, da se napravi ovakvo nedjelo moraš biti baš ogorčen i obijestan', stoji u objavi gradonačelnika

31.1.2024.
19:56
Screenshot Facebook
VOYO logo

Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja, objavio je fotografije uništenih bankomata u Oroslavju.

"Je li ovo slučajnost - da su baš svi bankomati u Oroslavju zdrobljeni", stoji u naslovu objave. "Svi do jednoga, ni jedna banka nije pošteđena. Oroslavčani ne mogu sada vaditi novac u svome gradu. Što je kriminalac htio ovime postići?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac nije ukraden. Počinjena je minorna šteta, ali dovoljno velika da su upravo GRAĐANI U NAJVEĆEM GUBITKU. Čini se kao da je netko ovo planirao i s namjerom napravio. I to baš u Oroslavju. Ne u Zaboku, Stubičkima, Jakovlju – baš u Oroslavju. Kako to tumačiti? Po mojem mišljenju, da se napravi ovakvo nedjelo moraš biti baš ogorčen i obijestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima još pitanja - nije li čudno da neki vode raspravu (možda i sa samima sobom) kako nema banaka pa se onda podrobe bankomati? Desilo se bilo i prije, takva čudna podudarnost. Sjetite se Oroteksa. Bilo je rasprava na društvenim mrežama, isticanje kako bi moglo doći do požara dok požar nije buknuo. Je li to bilo "prizivanje vraga" ili ima iza toga nešto dublje?

Bez dokaza je teško nešto tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, ali složili se bute, da je čudno, itekak je čudno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, čini mi se da postoje oni koji Oroslavje ne vole i koji su spremni ići jako daleko da bi neke svoje bolesne ideje progurali, a sve NA ŠTETU GRAĐANA. Tko god da je počinitelj, psihološki profil mi je 1/1 poznat – dela se o najobičnijoj kukavici koja svoje mentalne tegobe rješava PREKO LEĐA GRAĐANA OROSLAVJA", piše Šimunić u svojoj objavi.

POGLEDAJTE VIDEO: Strašni vandalizam u Puli: Prije početka same mise, netko zapalio vrata crkve

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo