oproštaj od poginulog vatrogasca / U Orašac stiglo stotine vatrogasaca iz cijele Hrvatske: 'To je jedno zanimanje koje iz duše štiti čovjeka i prirodu'

Sve su zastave na pola koplja, a na svim vatrogasnim postajama izvješene su crne zastave

2.8.2022.
19:30
VOYO logo

U Orošac je danas stiglo više stotina vatrogasaca iz cijele Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine kako bi odali počast stradalom kolegi. Uživo iz Orošca javila se i RTL-ova Andrea Žarak.

Svi su se nakon emotivne komemoracije u pogrebnoj povorci uputili prema mjesnom groblju gdje ih je dočekala počasna vatrogasna straža koja je na groblju još od 15 sati. U ovim trenutcima traje posljednji ispraćaj njihovog četverogodišnjeg kolege koji je uvijek bio spreman za akciju, a s obzirom na to da je ovo tragedija kakva se na ovom području ne pamti još od Domovinskog rata u Dubrovniku je proglašen dan žalosti. Sve su zastave na pola koplja, a na svim vatrogasnim postajama izvješene su crne zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubitak je veliki, bez priče, gubitak je velik pogotovo za njegovu obitelj, za njegove sumještane, a bože moj i za nas sve. Tužno", kazala je Nedjeljka.

"Suosjećamo s obitelji poginulog i žao mi je svih nedužnih ljudi i žao mi je tih naših vatrogasaca", kazao je Mirso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"De facto to je jedno zanimanje koje iz duše štiti čovjeka. Svakoga. I prirodu naravno", poručila je Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo