U MOSTU SU SUMNJIČAVI PREMA SDP-U: / "Nismo sigurni jesu li iskrene namjere ili imaju drugi plan"

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek
17.12.2015.
21:34
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

SDP-ovu ponudu ocijenio je dramatičnom promjenom i totalnim obratom u 24 sata, s obzirom da su prethodno isticali da ne žele "trilateralnu vladu ni bilo koga osim Milanovića za premijera"

U Mostu, kaže, nisu sigurni jesu li to iskrene namjere ili je u pitanju neki drugi plan, te da o tome moraju "razmisliti hladne glave".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ODAZVALI SE NA POZIV BOŽE PETROVA: /

SDP dolazi na sastanak Mosta i HDZ-a

Image
ODAZVALI SE NA POZIV BOŽE PETROVA: /

SDP dolazi na sastanak Mosta i HDZ-a

Sjednica Nacionalnog vijeća

"Ne smijemo odugovlačiti i moramo donijeti ispravnu odluku, razlučiti iskrenost od obične borbe za vlast", istaknuo je Lovrinović nakon predstavljanja knjige "Hrvatska bankarska mafija" Darka Petričića.

Za subotu je najavio i novu sjednicu Nacionalnog vijeća Mosta na kojoj će se "o svemu razgovarati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozitivnim "u cijeloj priči" istaknuo je demokratizaciju i konsolidaciju koje su, kazao je, dvije najveće stranke počele provoditi u svojim redovima, te pristale da u novu vladu neće moći ući nitko tko ima "loš teret na leđima", odnosno oni protiv kojih se vode postupci ili imaju pravomoćne presude.

Odbacio nagađanja o podjeli ministarstava

"Hrvatska politika konačno se mora početi čistiti jer sada nitko u javnosti nema u nju povjerenje", rekao je Lovrinović, koji smatra da najavljene reforme mogu provesti samo etični, stručni, domoljubni i hrabri ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbacio je nagađanja da je dogovorena podjela ministarstava, ali i poručio da će Most tražiti da njihovi ljudi vode resore za koje traže reforme. "Oni su najviše za to zagrijani, te će imati najviše hrabrosti, znanja i srca da to provedu", rekao je.

Na pitanje hoće li Petrov biti premijer, nije odgovorio istaknuvši da će se "to još vidjeti i da su sve karte otvorene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo