ne znaju što se događa / U Kunu Pelješku stigli vojska i strojevi, građani zbunjeni: 'Sve se odvija iza naših leđa, blokirat ćemo svako sljedeće vozilo'

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Prema riječima očevidaca jučer je u Kunu stigla teška mehanizacija, a radovi su već krenuli iako, kako ističu mještani, ne znaju tko gradi i što se točno gradi

7.11.2017.
20:32
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Dubrovački dnevnik u kolovozu je pisao kako su mještani Kune Pelješke najavili blokadu puta jer ne odobravaju gradnju radara, a posebno zamjeraju nedostatak informacija o postavljanju novog radara koji bi bio na području Ministarstva obrane u čijem je vlasništvu taj dio brda. Na istom tom mjestu postoji već jedan radarski sustav.

Prema riječima očevidaca jučer je stigla teška mehanizacija, a radovi su već krenuli iako, kako ističu mještani, ne znaju tko gradi i što se točno gradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se odvija iza leđa narodu. Protiv vojske ne možemo, ali blokirat ćemo svako sljedeće vozilo zagrebačkih registarskih oznaka koje krene gore - najavili su mještani.

Petar Rašić, inače vatrogasac, stanovnik ovog područja kazao je ljetos za Dubrovački dnevnik kako je lokalno stanovništvo zabrinuto zbog pojačanog zračenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo