KOD BJELOVARA / U kockarnici napala ženu jer je mislila da ljubavnica njezinog muža: Čupala je za kosu i pogodila pivom

Image
Foto: PHOTOS.COM

Dragica (47) je u automat klubu na bjelovarskom području napala ženu (32). Optužila je da je ljubavnica njezinog muža. Prekršajna sutkinja proglasila je krivom. Mora platiti 102,26 eura kazne

24.1.2023.
10:24
PHOTOS.COM
VOYO logo

Prema presudi koju je donijela prekršajna sutkinja žena

je kriva jer je u srpnju oko 21.20 sati u automat klubu na bjelovarskom području napala ženu za koju je mislila da je ljubavnica njezinog muža

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Narušavala je javni red i mir tako da je vikala i galamila na djelatnicu automat kluba riječima: ‘Što ti imaš s mojim mužem, dro*jo‘! Potom ju je s obje ruke uhvatila za kosu i čupala ju. Nakon toga je s pulta za djelatnike uzela otvorenu limenku piva i pogodila djevojku u predjelu glave, ispod desnog oka, a pivo se razlilo po djevojci i pultu za djelatnike. Dakle, remetila je javni red i mir vikom, galamom i tučom”, navodi se u presudi, piše Danica.

'Poslije sam joj se ispričala'

Dragica je u svojoj obrani priznala sve što joj se stavlja na teret. Rekla je kako joj je jako žao što je tako postupila jer inače nije takva osoba. Majka je malodobne djece i nikad nije prekršajno kažnjavana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cijela situacija je eskalirala iz privatnih razloga što je na mene ostavilo posljedice da sam trenutno na antidepresivima i liječenju. Djevojci sam se putem messengera ispričala jer sam smatrala da je to u redu. Molim uvaženi sud da mi oprosti jer u cijeloj situaciji sam ja u stvari oštećena i moj bračni život koji sam gradila 30 godina. Ali, neka bude kako sud želi, prihvaćam odgovornost”, branila se gospođa.

Image
divlji okršaj /

Kaos kod Gospića: Namjerno autom naletio na muškarca pa se potukli

Image
divlji okršaj /

Kaos kod Gospića: Namjerno autom naletio na muškarca pa se potukli

Prekršajna sutkinja proglasila ju je krivom, Mora platiti 102,26 eura kazne. Osim toga, mora podmiriti i 40 eura troškova sudskog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo