'U ime Oca, HDZ-a i Novca svetoga amen'

'Jaco, nikakvi dilovi ispod stola neće te spasiti da budeš poražena do nogu na izborima 04.12. Ti i cijela zločinačka organizacija odgovarat ćete za društvenu pljačku i devastaciju.

9.11.2011.
16:05
VOYO logo

Tijekom utorka ujutro aktivisti iz Građanske akcije razvukli su veliki transparent ispred velebne zgrade Biskupske konferencije na Ksaveru u Zagrebu. ''U ime Oca, HDZ-a i Novca svetoga amen'', poruka je Građanske akcije koja je postavljena zbog Jadranke Kosornedavnog dogovora Vlade vrati imovina oduzeta tijekom Jugoslavije.

Aktivisti su posjetili i središnjicu HDZ-a ispred koje su još jednom izrazili svoje nezadovoljstvo vladajućom strankom i njihovim potezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jaco, nikakvi dilovi ispod stola neće te spasiti da budeš poražena do nogu na izborima 04.12. Poklanjanje imovine koja pripada svim građanima onima koji su se zakleli živjeti u skromnosti, a grabe šakom i kapom, neće ti pomoći. Ti i cijela zločinačka organizacija odgovarat ćete za društvenu pljačku i devastaciju. Obećavamo ti da će se ostvariti ona tvoja uzrečica 'Kud Ivo tu i ja'', poručili su iz Građanske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo