PRIPREMITE SE! / Zatvara se važna prometnica u Zagrebu. Danas kreće ceremonijalni start WRC Croatia Rallyja

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U četvrtak u popodnevnik satima, u Zagrebu će se održati ceremonijalni start zbog čega će se zatvoriti zapadni kolnik Ulice Hrvatske bratske zajednice u periodu od 11 do 24 sata

18.4.2024.
6:21
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak započinje četvrto izdanje WRC Croatia Rally natjecanja, koje će se voziti po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke, Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Primorsko - goranske županije te Grada Zagreba. Natjecanje traje do nedjelje 21. travnja, a policija je izvijestila da će se u vrijeme održavanja brzinskih ispita prometnice po kojima se održava natjecanje zatvarati za promet ostalih sudionika u prometu.

Image
GRAĐANI PODUPIRU /

Tko su najčešći prekršitelji u prometu? Donosimo koliko je vozila policija oduzela

Image
GRAĐANI PODUPIRU /

Tko su najčešći prekršitelji u prometu? Donosimo koliko je vozila policija oduzela

"Molimo stanare i druge sudionike u prometu da sukladno tome prilagode svoje uobičajene aktivnosti na području održavanja Rally-a", kazali su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Također, svi sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati naredbi policijskih službenika na terenu, kao i uputa redarske službe.

U četvrtak u popodnevnik satima, u Zagrebu će se održati ceremonijalni start zbog čega će se zatvoriti zapadni kolnik Ulice Hrvatske bratske zajednice u periodu od 11 do 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: RTL se provozao s Viliamom Prodanom uoči WRC Croatia Rallyja: 'Nije za vožnju po cesti...'

Izmijenjene trase autobusnih linija

Iz ZET-a su izvijestili da će autobusne linije s terminala Glavni kolodvor prometovati izmijenjenim trasama u smjeru Novog Zagreba. Autobusne linije 108 (Glavni kolodvor - Savski most), 166 (Glavni kolodvor - Donji Dragonožec), 219 (Glavni kolodvor - Sloboština), 220 (Glavni kolodvor - Dugave), 221 (Glavni kolodvor - Travno), 229 (Glavni kolodvor - Odra - Mala Mlaka), 234 (Glavni kolodvor - Kajzerica - Lanište), 241 (Glavni kolodvor - Veliko Polje), 242 (Glavni kolodvor - Podbrežje), 243 (Glavni kolodvor - Kajzerica), 268 (Glavni kolodvor - Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor - Petrovina), 311 (Glavni kolodvor - Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor - Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor - Velika Gorica) prometovat će s terminala Glavni kolodvor lijevo Ulicom grada Vukovara, desno Avenijom Marina Držića, desno Slavonskom avenijom, potom će skrenuti lijevo na Aveniju Većeslava Holjevca i nastaviti uobičajenim trasama do krajnjih odredišta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U smjeru Glavnog kolodvora autobusi prometuju uobičajenim trasama.

Za vrijeme posebne organizacije prometa, stajalište Lisinski - zapad neće biti u funkciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobusna linija 218 (Glavni kolodvor - Savica - Borovje) prometovat će s terminala Glavni kolodvor istom trasom kao i gore navedene linije, ali će sa Slavonske avenije skretati lijevo na Kruge i nastaviti uobičajenom trasom. Pri povratku autobusi prometuju redovnom trasom. Autobusi linije 218, u smjeru Savice i Borovja neće koristiti stajališta Lisinski i Nacionalna sveučilišna knjižnica.

Autobusna linija 281 (Glavni kolodvor - Novi Jelkovec) prometovat će izmijenjenom trasom samo u smjeru Novog Jelkovca. S terminala Glavni kolodvor autobusi će skrenuti lijevo na Ulicu grada Vukovara, potom desno na Aveniju Marina Držića te lijevo na Slavonsku aveniju otkuda nastavljaju uobičajenom trasom. Autobusna linija 281, u smjeru Novog Jelkovca, neće koristiti stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica i Kruge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije i novosti oko WRC Croatia Rally natjecanja mogu se pratiti na službenoj web stranici organizatora, kao i na službenim kanalima na društvenim mrežama.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo