U Čačićeve megaplanove vjeruje čak 20% ljudi!

Silno se trudi i gotovo svakodnevno promovira projekte vrijede milijarde eura koji samo što nisu krenuli. No, o najvažnijim pitanjima odlučuje čovjek kojem, prema anketi Net.

8.5.2012.
10:47
VOYO logo

Podrška Vladi Zorana Milanovića se topi, a nada u to da će njegov potpredsjednik spasiti posrnulo hrvatsko gospodarstvo još i brže. Radimiru Čačiću i njegovim megaplanovima vjeruje samo (ili čak) 20 posto naših čitatelja koji su sudjelovali u anketi na to pitanje.

Radimir Čačić na udaru je kritika sa svih strana. Što od strane stručnjaka koji govore o tome kako se 'gazda' nabacuje instant-rješenjima s ciljem što bržeg punjenja proračuna preko leđa hrvatskih radnika, što zbog svoga bahatog i arogantnog stava, samovolje i netransparentnog djelovanja, instaliranja ljudi u državna poduzeća po političkoj liniji i bez javnih natječaja, što zbog poskupljenja svega čega se mogao sjetiti i teškog udara na standard građana, što zbog političke štete koju nanosi SDP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova stranka s njim na čelu ni ranije nije uživala veće povjerenje građana, a ono se danas srozalo na ispod tri posto.

O najvažnijim pitanjima u Vladi tako odlučuje čovjek kojem prema anketi Net.hr ne vjeruje čak 80 posto ljudi, a sudeći po brzini kojom se to (ne)povjerenje topi, pojedince koji mu vjeruju uskoro ćemo morati tražiti svijećom. Bilo kako bilo, Radimir Čačić ima jako malo vremena da pokaže kreću li stvari nabolje ili se ukopavamo još i dublje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo