Turnir za pomoć teško bolesnom mladiću

U svakodnevnom životu susrećemo se s različitim životnim pričama.

1.7.2011.
13:09
VOYO logo

Danijel je rođen 1983. godine. Osim obiteljske tragedije u kojoj mu majka pogiba od granate 1991. godine, tata mu umire nakon što mu je dijagnosticiran tumor, a brat pogiba u prometnoj nesreći. Danijel boluje od bulozne epidermolize, bolesti kože od koje je ona izuzetno osjetljiva, a najnježniji dodir izaziva pojavu mjehura sličnih opeklinama.

Najmanji napor oštećuje kožu, stoga mu je kretanje u potpunosti ograničeno. Prehrana mu se sastoji od tekuće ili mekane hrane, jer bi mu svaka druga mogla oštetiti probavni trakt. Trenutno ide na zračenja jer mu se rak proširio na cijela pluća. Unatoč svemu, Danijel je pravi borac, vesela duha i snažne želje za životom, tvrde njegovi prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji žele donirati novac kako bi pomogli Danijelu u njegovoj borbi mogu to učiniti na broj računa 2360000 – 3112916704 Danijela Subanovića u Zagrebačkoj banci.

Njegovi bližnji za svog su prijatelja organizirali i malonogometni turnir pod nazivom "Srcem za Danijela", a cilj im je prikupiti novčana sredstva koja su mu potrebna za egzistenciju te kupnju lijekova i krema koje bi olakšale bolove koje trpi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir će se održati u subotu u 9 sati na nogometnom igralištu Čulinec u Zagrebu u Donjoj Dubravi. Predviđeno je sudjelovanje 15 momčadi s područja cijelog grada Zagreba, a u akciji će sudjelovati i brojne osobe iz javnog i političkog života RH. Kotizacija po ekipi iznosi 300 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo