FANOVI U NEVJERICI / Tuga zbog Cornellove smrti ne prestaje: otkrivene njegove posljednje riječi

Image
Foto: Richard Gray/Press Association/PIXSELL

Očevici tvrde kako se Cornell ponašao sasvim normalno i da je proveo nekoliko minuta s obožavateljima

19.5.2017.
11:25
Richard Gray/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je medicinski vještak utvrdio je da je pjevač Soundgardena Chris Cornell počinio samoubojstvo objesivši se, otkrivene su i njegove posljednje riječi koje je rekao prije samoubojstva, piše Daily Mail.

Naime, očevici tvrde kako se Cornell ponašao sasvim normalno i da je proveo nekoliko minuta s obožavateljima kojima je potpisivao autograme i slikao se s njima te im se obratio s riječima "Volim vas",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cornell je  25 minuta nakon završetka koncerta s ostalim članovima benda napustio koncertni prostor. Bend se zaputio prema MGM Grand hotelu u mini busu, a pjevač niti u jednom trenutku, sudeći prema navodima članova benda i njegove žene, nije odavao dojam da je depresivan i da će počiniti samoubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo par sati prije smrti, Cornell je na svom Facebooku podijelio lirički mračniju pjesmu Soundgardena "By Crooked Steps", i uz nju napisao stihove "I'm the shape of the hole/Inside your heart", dok je koncert zatovrio pjesmom "Slaves & Bulldozers" s refrenom pjesme tradicionalne gospel pjesme "In My Time of Dying" koja je nakon svega dobila teži smisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo