KERUM PODRŽAVA TRUMPA: / 'Volija bi da dobije jer je oženija našu ženu, smatram da je Slovenka ka da je i naša'

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj
4.3.2016.
14:10
PIXSELL, Ivo Cagalj
VOYO logo

Prateći kampanju Donalda Trumpa u utrci za predsjednika Sjedinjenih Država novinari su povukli paralelu između njega i dalmatinskog poduzetnika Željka Keruma. Pišu kako nalikuju jedan drugom, paralelu prije svega povlače pozivajući se na Trumpovu izjavu koju je svojevremeno u javnost iznio i Kerum, a to je da političari nikoga nikada nisu zaposlili, a on je.

"Ma, je, samo drugo je Amerika, drugačije je ovdi, jer kad sam ja uša u politiku, meni su jednostavno po nalogu uništili biznis. Utjecali su na banke, banke nisu tile prolongirat kredite, blokirali su 'Keruma' d.o.o. ka jamca, i napravili su mi sranje, razumiš?", kazao je za Kerum, ističući kako mu je Porezna bez najave i mogućnosti žalbe s računa u nekoliko navrata uzela milijune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vraga san propa"

Na konstataciju da je Trump bio poslovno propao te pitanje može li se i on dići iz pepela poput njega, Kerum je odgovorio: "... vraga san propa, meni su napravili štetu, te banke i Porezna. Ne daj Bože da san propa, al' šteta je napravljena – ogromna!". Također je potvrdio da i on poput Trumpa, koji moli za političku pobjedu, svaku večer moli, ali je pritom dodao i kako je vjera stvar izbora.

"Već nekoliko godina puno čitam"

Na pitanje novinara ima li sličnosti između njega i Trumpa kad su supruge u pitanju, jer su obje slovenskih korijena, Kerum je odgovorio: "Je, moja žena ima i slovenskih korijena. Njezin pranono, pradida, je iz Beča, ona je plemenitog roda. Ona pripada plemićkom zboru, nije tražila potvrdu od njih zato, ali zna da se njena familija tamo vodi ka plemići".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bez obzira na sve sličnosti sa sobom, Kerum prednost u američkoj utrci daje ženskoj strani. "Ja mislim da će Hillary dobit, koliko ja to pratim, a čitam puno već nekoliko godina, dosta toga pratim, i mislim da će ona dobit; a vidiš, volija bi da dobije Trump jer je oženija našu žensku, jer ja smatram da je Slovenka ka da je i naša, i jer nam je bliže, a sve šta mi je bliže, to je meni draže".

Image
TRUMP POBIJEDIO U SEDAM DRŽAVA: /

Amerikanci guglaju 'Kako preseliti u Kanadu?'

Image
TRUMP POBIJEDIO U SEDAM DRŽAVA: /

Amerikanci guglaju 'Kako preseliti u Kanadu?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo