JAVILI SU SE SAMI / Unakazili su dječaka nasilno ga ošišavši? Roditelji ih prijavili, no izgleda da kamere pokazuju nešto sasvim drugo...

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Navodno su se nad njim iživljavali drugi mladići, njih trojica starijih i jačih fizionomijom, pa se unakažene frizure pojavio na kućnom pragu

10.7.2023.
19:55
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Jedna je majka u Facebook grupi "Čakovčanke i Čakovčanci" objavila fotografiju svog sina, gdje je dijete navodno prisilno ošišano usred bijela dana na čakovečkoj tržnici prošlog petka, piše Jutarnji. Navodno su se nad njim iživljavali drugi mladići, njih trojica starijih i jačih fizionomijom, pa se unakažene frizure pojavio na kućnom pragu, objavila je njegova majka.

"Mi kao roditelji, ja kao majka, užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. usred bijela dana na tržnici u Čakovcu trojica neznanih mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze...", napisala je majka dječaka koja je počinitelje prijavila, kako je ustvrdila dalje, imenom i prezimenom policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
zbog opake bolesti /

Maloljetnicima odzvonilo u solariju! Od jeseni bi mogla stići zabrana i u Hrvatsku: 'Zbog njega obolijevaju...'

Image
zbog opake bolesti /

Maloljetnicima odzvonilo u solariju! Od jeseni bi mogla stići zabrana i u Hrvatsku: 'Zbog njega obolijevaju...'

Iz PU međimurske za Jutarnji su rekli da su upoznati s događajem od 7. lipnja koji se prema prijavi dogodio oko 18 sati na prostoru tržnice u Čakovcu te da istražuju sve zaprimljene navode.

Navedeni događaj obitelj dječaka je prijavila s odmakom od dva dana, u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akteri se javili sami u nedjelju

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, odmah nakon objave u medijima kad se zahuktala cijela užasna priča, u policijsku postaju javili su se samoinicijativno prozvani akteri "nasilja“.

Policija je također odmah izuzela snimke videonadzora sa obližnje zgrade na kojima se, doznajemo, ne vide opisane nasilne radnje, a niti prisila da se školarca drži pod prisilom na stolici. Dječaci se navodno na okupu tijekom druženja smiju, sve izgleda kao obična dječja komunikacija tijekom koje se, ujedno, snimaju i mobitelima kako bi ovjekovječili druženje. Kad se prikupe svi relevantni podaci, policija će donijeti krajnju meritornu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo