Triput sam video Titla ili Po šumama i gorama

Teško je, o, teško izabrati trećepričesnika. Koga pričestiti!? Ljevaka za "Triput sam video Titla"? Ili Čačićev putopis "Sude mi"?

1.3.2012.
13:46
VOYO logo

Šesti "Pričigin", splitski festival pričanja priča, i ove godine posjetiteljima net.hr-a nudi jedinstvenu priliku da na posebnoj proljetnoj akciji, za samo 0,000000099 kuna, izaberu dobitnika PričeSTi, bestijalno flamboajantne nagrade za najbolju javnu priču u protekloj dioklecijanovsko-pričiginskoj godini (od ožujka do ožujka).

Pred vama su autori, naslovi i žanrovi koji su obilježili prethodnih dvanaest mjeseci hrvatske javnosti, a samo o vama i vašim glasovima ovisi tko će, nakonStipe Mesića i Jadranke Kosor 2011., ponijeti titulu trećepričesnika pa jamačno, poput spomenutih prethodnika, propustiti prigodu da dođe na dodjelu i ponese kući skulpturu akademske kiparice Julijane Voloder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne, ne! To nisu samo izjave

Na vama je da dobro proučite listu od 20 kandidata, naslove njihovih priča i žanrove u kojima su ispričane, pa date glas svome favoritu, onome za koga mislite da nam je u posljednjih dvanaest mjeseci prodao najbolju priču. Tu nije riječ samo o pojedinačnim izjavama, ma kako gromke bile, nego i o zajedničkom nazivniku bajanja najupečatljivijih pripovjedača kroz cijelu godinu. Broj pojedinačnih glasova neograničen je, ali ipak, kao ni lani (preklani je svega bilo!) ne smije biti veći od 3.000 klikova dnevno.

Dobitnik Treće PričeSTi bit će proglašen na otvorenju "Pričigina" 20. ožujka, u splitskom Multimedijalnom kulturnom centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasajte za svog favorita, postanite i vi strateški partner Klikiriku-koalicije po posebnim pogodnostima! Pa što ako ste nepravomoćno osuđeni, koga briga za to? Važna je samo dobra priča!

Treća PričeST

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo