PREDSJEDNIČKI IZBORI / Trenutno su najveće zvijezde u Hrvatskoj, a ovo su izjave po kojima ćemo ih pamtiti i nakon izbora

Kampanja je gotova, a veliko finale predsjedničke kandidate čeka u nedjelju

20.12.2019.
21:24
VOYO logo

Više od dva tjedna predsjednički kandidati od sjevera, juga, istoka do zapada Hrvatske, prezentiraju svoje programe, druže se s građanima - pjevaju, plaču, prepucavaju se i podbadaju jedno drugog.

Trenutno su najveće zvijezde u Hrvatskoj, a i u maniri slavnih osoba - rukovanje je poželjno, a selfie na svakom koraku - gotovo obveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često se mora i zapjevati, a kada pjesma dirne, emocije prorade. Također, svi vole dobro prepucavanje.

''Da, dobro ste čuli, moguće je čak biti i nepošten prema HDZ-u'', kazao je u jednom trenutku Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je osnova svake predsjedničke kampanje. Ponekad je kamen spoticanja autobus. Podsjetimo, Kolinda Grabar Kitarović imala je nesreću nakon koje je poručila: ''Ja sam se gospođi doista ispričala. Nisam znala što se dogodilo, ja to nikad ne bih učinila, takva sam jednostavno osoba''.

''Razmetljivo je polijepiti autobus svojim slikama, ukrcati 30 HDZ-ovaca i onda ga nazvati štićenom kolonom'', komentirao je tada Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ponekad razlog nije ni potreban pa je Grabar Kitarović poručivala: ''Neću dopustiti da moju lojalnost Hrvatskoj pokvare oni koji su tamburali po Americi početkom 90-ih''.

''Ljudi koji bez stranke HDZ-a ne bi bili ništa više nego nastavnici engleskog jezika, a ovi drugi bi negdje tamburali'', osvrnuo se i Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećavalo se svašta, spominjali su se mnogi – predsjednica Luku Modrića, Mislav Kolakušić je poželio plaću od 70.000 kuna, a Dario Juričan je poručivao: ''Korupcija se sprema preuzeti predsjedničke dvore! Franjo Tuđman se veseli sad ko malo prase"

U obilazak terena rijetko se išlo prazna trbuha, a kada je najteže, supružnici su najbolja utjeha, dovoljno je sjetiti se Jakova Kitarovića ''koji je izdržao''. Sada je kampanja gotova, a veliko finale čeka ih u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo