za sada ništa od reuniona / 'Trebamo pričekati da budemo malo stariji i snimiti 'Zlatne prijatelje''

Image
Foto: AP

Jennifer Aniston u popularnoj seriji 'Prijatelji' utjelovila je lik Rachel Green. Slaže se s tim da bi trebali ponovo snimiti seriju, ali bi trebali pričekati da glumci ostare.

21.11.2014.
9:57
AP
VOYO logo

Obožavatelji popularne humoristične serije 'Prijatelji' već se godinama nadaju kako će se Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Joey i Ross ponovo okupiti i snimiti nove epizode.

Ove godine obilježena je deseta obljetnica od kada se serija prestala snimati, a svako ležerno okupljanje 'Prijatelja' potpiri glasine kako će ova, svima omiljena serija, dobiti svoj nastavak.

Ipak, Jennifer Aniston, koja je u seriji glumila Rachel, u showu Grahma Nortona rekla je kako bi sa ponovim snimanjem serije ipak trebali pričekati.

"U ovom trenutku iskreno mislim da treba pričekati da budemo puno stariji i snimiti 'Zlatne prijatelje'" rekla je Aniston i dodala da bi tada imali pravu usporedbu.

Osim Aniston, u seriji koja je trajala punih deset sezona, su glumili i David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i Courteney Cox. Svi oni se su već duboko zagazili u pedesete pa možda na 'Zlatne prijatelje' nećemo morati baš toliko dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo