NEMA VIŠE SKRIVANJA / Trapattoni je Biliću otkrio sve karte

Image
Foto: Pixsell

Vezni igrač Aiden McGeady će početi prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Poljskoj protiv Hrvatske, objavio je irski izbornik Giovanni Trapattoni.

4.6.2012.
12:08
Pixsell
VOYO logo

Aiden McGeady neće igrati prijateljsku utakmicu protiv Mađarske u ponedjeljak navečer, jer Giovanni Trappatoni želi testirati Jamesa McCleana.

McClean je gotovo osigurao mjesto u prvoj momčadi na početku priprema, no izvedbom u drugom poluvremenu protiv Bosne i Hercegovine McGeady mu je uzeo mjesto u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prvu utakmicu Eura protiv Hrvatske mjesto u veznom redu osigurao je i Damien Duff, kao i Robbie Keane u napadu, pišu irski mediji.

"Jako se bojim Hrvatske", izjavio je Trappatonijev pomoćnik Marco Tardelli, dodavši kako vjeruje da će Irska odigrati protiv Hrvatske neriješeno, a onda će pobijediti Italiju i Španjolsku te zauzeti prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Robbie Keane keane

Upitan da komentira izjavu svog pomoćnika Trapattoni je rekao: "Marco je pun entuzijazma i snova. No ponekad se snovi ostvaruju".

Talijanskog stručnjaka na klupi Irske još muče neke ozljede u momčadi, ali očekuje se da će svi istrčati na teren protiv Mađarske u ponedjeljak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Shay Given je propustio veći dio treninga u nedjelju, ali irski izbornik očekuje da zaigra večeras.

"Jedan dan bez treninga nije problem. Shay će igrati u ponedjeljak, sigurno", dodao je Trapattoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Utakmicu protiv Mađarske će vjerojatno početi i John O'Shea u obrani koji bi mogao igrati oko 70 minuta da pokaže da se potpuno oporavio od ozljede gležnja i da je sposoban odigrati 90 minuta u Poznanu iduću nedjelju.

Trapattoni je 90 posto siguran da je momčad koja će u ponedjeljak igrati protiv Mađarske i momčad za Hrvatsku u Poznanu. Ozljede su jedine koje mogu izazvati promjene u početnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je postava s kojom je Irska započela susret u Budimpešti:

Given, O'Shea, Dunne, St. Ledger, Ward, McGeady, Duff, Whelan, Andrews, Doyle, Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo