prozvani za nerede / Torcida ne odustaje od borbe: novo priopćenje poslali su stranim novinarima i veleposlanstvima!

Image
Foto: AP Images

U njemu iz Torcide navode, spominjući navijače koji su uzrokovali bakljadu, kako se tu doista radi o navijačima, bez obzira što javnost o njima mislila

21.6.2016.
15:23
AP Images
VOYO logo

Neprestani navijački neredi koje hrvatski navijači uzrokuju na utakmicama reprezentacije, a koji su kulminirali bakljadom na utakmici Europskog prvenstva protiv Češke, zainteresirao je brojne strane medije. 

Kako su čuli da važnu ulogu u cijeloj priči igra navijačka skupina Torcida, strani mediji poslali su hrpu mailova na adresu Hajdukovih navijača, a oni su im odlučili odgovoriti detaljnim priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobili smo jako puno upita stranih medija o tome što se događa u Hrvatskoj, za što se mi borimo, zašto prosvjedujemo na Rivi i zašto smo aktivni. Napravili smo kratki sažetak i poslali na engleskom jeziku u kojem ukratko (tekst je skraćen s originalnih 5 stranica) objašnjavamo stranim novinarima situaciju u hrvatskom nogometu. Tekst je poslan svim veleposlanstvima u Republici Hrvatskoj i svim relevantnim europskim nakladnicima, piše na početku priopćenja. 

U njemu iz Torcide navode, spominjući navijače koji su uzrokovali bakljadu, kako se tu doista radi o navijačima, bez obzira što javnost o njima mislila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku se priča o problemima između sjevera i juga i glavnog uzroka svih problema što se njih tiče - Zdravka Mamića. 

Priopćenje u cijelosti pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo