Smijenjeni svi urednici Dnevnika 3

Tončica Čeljuska, Tatjana Munižaba i Damir Smrtić, dosadašnji urednici Dnevnika 3, odlaze iz te informativne emisije. Novost je i što Petar Štefanić više neće uređivati emisiju Spektar.

4.6.2013.
19:51
VOYO logo

Smjene u Dnevniku 3 potvrdili su za Danas.hr u prisavskoj služi za informiranje.

"Riječ je o svojevrsnoj reorganizaciji u funkcioniranju dnevnog programa. Intencija je smanjiti broj voditelja i urednika, te istovremeno s etabliranim i vrsnim novinarima reporterskim doprinosom pojačati 'tijelo' dnevnika. Želja nam je vratiti vjerodostojnost i profesionalniji pristup. Voditelj je više orijentiran prezentaciji, a puno jaču ulogu dobivaju urednici Dnevnika 2 i Dnevnika 3", pojasnili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi voditelji Dnevnika 3 bit će Đurica Drobac, te voditeljice središnjeg dnevnika Morana Kasapović i Tina Šimurina. Također, pojašnjava Igor Medić iz službe za Odnose s javnošću, neophodan je ulazak još najmanje jednog voditelja već tijekom lipnja. Dodaje da će novi voditelji u jednom danu voditi Dnevnik 2 i Dnevnik 3.

Promjene u Spektru

Novost je i što Petar Štefanić više neće uređivati emisiju Spektar. Posljednje tri emisije koje će HTV emitirati prije ljetne stanke uređivat će Petar Vlahov, a za sada nije poznato pod čijom će se voditeljskom palicom ova emisija emitirati na jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar Štefanić će biti angažiran na drugim poslovima, kažu u prisavskoj službi za informiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo